Δώρα Χρυσικού: Ήμασταν σε διαδικασία εξωσωματικής και ευτυχώς που δεν συνέβη, συνειδητοποίησα πως δεν θέλω να κάνω παιδί

Δώρα Χρυσικού: Ήμασταν σε διαδικασία εξωσωματικής και ευτυχώς που δεν συνέβη, συνειδητοποίησα πως δεν θέλω να κάνω παιδί

Πάτησα κι εγώ τη μπανανόφλουδα των κοινωνικών στερεότυπων, πρόσθεσε η ηθοποιός

dora-hrisikou
H Δώρα Χρυσικού μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την υποκριτική, αλλά και την περιπέτειά της με τον καρκίνο.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, ανέφερε: «Έφυγα από το σπίτι μου 8 χρονών, για να μάθω χορό. Όταν ήμουν μπαλαρίνα, πεινούσα μόνιμα. Από την αφαγία και το άγχος έπαθα γαστρίτιδα, οξεία γαστρίτιδα, έλκος και πολλά άλλα. Ο πατέρας μου ήρθε στην Γερμανία και με μάζευε από τα πεζοδρόμια, γιατί πάθαινα κρίσεις, διπλωνόμουν στα δύο».

Στη συνέχεια, εξήγησε το δίλημμα που έθεσε στους γονείς της ο γιατρός. «Οι γιατροί τότε, είπαν στους γονείς πως θα έχουν ή παιδί ή χορεύτρια κι έπρεπε να επιλέξουν. Δεν ήταν βιώσιμο, δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου, είχε πολλούς πόνους», ανέφερε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d04mw5go55bt)

Όπως είπε αργότερα, το γεγονός ότι σταμάτησε τον χορό, ήταν για εκείνη κάτι σαν ήττα.

«Έπρεπε να ακολουθήσω φαρμακευτική αγωγή, πολύ συγκεκριμένη διατροφή, που εκεί δεν μπορούσα να την ακολουθήσω και έτσι, ήρθε ο πατέρας μου και με πήρε. Το μεγάλο βουνό για μένα ήταν ότι εγκατέλειπα το όνειρο της ζωής μου, που ήταν ο χορός. Το πήρα σαν ήττα», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d04n07qsjcop)

Η Δώρα Χρυσικού μίλησε επίσης, για την περιπέτειά της με τον καρκίνο. «Κυριάρχησε απόλυτα για λίγο καιρό και κυριαρχεί όλο και λιγότερο όσο περνάει ο καιρός. Ο φόβος είναι τρομερό πράγμα. Έφυγαν άνθρωποι από κοντά μου. Κάποιοι μπορεί να μην αντέοχυν. Δεν έγινα ποτέ κυνική, έγινα ακόμα πιο ευαίσθητη», παραδέχτηκε.

Κλείσιμο
Η ηθοποιός πρόσθεσε επιπλέον: «Ήταν μια δεύτερη ευκαιρία για μένα κι όταν έχεις δεύτερη ευκαιρία, φροντίζεις να μην επαναλάβεις τα λάθη του παρελθόντος. Ο σύντροφός μου μου στάθηκε πάρα πολύ, αλλά δεν το θεώρησα δεδομένο. Ήμασταν σε διαδικασία εξωσωματικής και ευτυχώς, που δεν συνέβη. Εκεί συνειδητοποίησα πως δεν θέλω να κάνω παιδί. Πάτησα κι εγώ τη μπανανόφλουδα των κοινωνικών στερεότυπων. Πήγαινα με βαριά καρδιά στις εξωσωματικές».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d04n1oehrgex)


Ειδήσεις σήμερα:

Francis Scott Key Bridge: Φόβοι για το παγκόσμιο εμπόριο από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη - Τι λένε αναλυτές

Κομισιόν: Πρόταση για δημιουργία κοινού ευρωπαϊκού πτυχίου σε πανεπιστήμια της ΕΕ

Κολωνός: «Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί αυτό το τέρας μπροστά μου» λέει για τον Μίχο σε επιστολή της η 12χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης