Survivor 2024: Γυναικεία υπόθεση η μονομαχία παραμονής αυτής της εβδομάδας - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Γυναικεία υπόθεση η μονομαχία παραμονής αυτής της εβδομάδας - Δείτε βίντεο

Oι φιτιλιές του Αλέξη, οι εμμονές του Σταμάτη, τα συγχαρητήρια της Δαλάκα και η μάχη για την 2η ασυλία

MixCollage-26-Mar-2024-02-37-AM-1945
Η 12η εβδομάδα του Survivor 2024 μπορεί να άνοιξε ιδανικά για τους Κόκκινους που κατέκτησαν την πρώτη ασυλία, όμως οι Μπλε μετά την πανωλεθρία τους απάντησαν σηκώνοντας το δεύτερο τοτέμ αναγκάζοντας τους αντιπάλους τους να ρίξουν στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ την Άιρα Αντομαϊτίτε η οποία μετά την Ευγενία Μπόρλα είναι η 2η υποψήφια προς αποχώρηση κάτι που σημαίνει πως η μονομαχία παραμονής στον Άγιο Δομίνικο θα είναι γυναικεία υπόθεση.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (25/3) η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα σχολίασε την απόφαση της ομάδας της να την ρίξει ξανά στον τάκο. «Έχω πάρει μάστερ στην υποψηφιότητα. Το περίμενα. Δικαιολογημένα υποψήφια, έχω τις λιγότερες νίκες. Απλά αυτό που είπα στα παιδιά της ομάδας μου είναι να με εμπιστευθούν», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ευγενία Μπόρλα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d031smf0cg5l)


Οι Κόκκινοι έκριναν αναμενόμενη την υποψηφιότητα της Ευγενίας και εκτίμησαν πως σε περίπτωση νέας ήττας των Μπλε το πιο πιθανό είναι να ρίξουν στον τάκο και την Χρύσα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0322fk8h74p)


Από τα σχόλια Μπλε και Κόκκινων δεν έλειψε ούτε το σκηνικό με τον Γιάννη Περπατάρη και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή που σφήνωσαν σε ένα εμπόδιο. Η παίκτρια της Μπλε ομάδας δεν κατάλαβε γιατί δέχθηκε πυρά για την αντίδραση της, ενώ ο Γιώργος Γκιουλέκας την υπερασπίστηκε και ήρθε σε ρήξη με τον Αλέξη Παππά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d031xq4019gp)
Κλείσιμο



Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d03268nou9hl)


Λίγο πριν τον αγώνα για την 2η ασυλία ο Αλέξης Παππάς θέλησε να βάλει φιτιλιές στους αντιπάλους αρχίζοντας τα εγκωμιαστικά σχόλια για τις επιδόσεις του Σταμάτη Ταλαδιανού.

«Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν έτσι. Ανεβαίνει σταδιακά και πιστεύω ακράδαντα πως αν είχε support και από άλλα άτομα -πέρα από την Ευγενία και τον Θοδωρή-, θα ήταν ένας παίκτης με γρηγοράδα, στόχο και ψυχολογία» είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς στο Survivor ξεδιπλώνοντας τη στρατηγική του με τον Σταμάτη να αναφέρει πως στην αρχή δεν εισέπραττε εμπιστοσύνη από την ομάδα του.

Βέβαια, η Χρύσα Χατζηγεωργίου είδε τη στιγμή που ο Αλέξης έκλεισε το μάτι στον Χριστόφορο και έτσι κατάλαβε πως λειτουργεί βάσει σχεδίου: «Μην ψαρώνεις, έκλεισε το μάτι στον Χριστόφορο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d032f9m5zw69)


Στον αγώνα δεν θα συμμετείχε η Σταυρούλα, ενώ ο Σταμάτης ήταν αυτός που έφερε και τον πρώτο πόντο για τους Μπλε απέναντι στον Χριστόφορο, με τον Αλέξη να ισοφαρίζει σε 1-1 για τους Κόκκινους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d032yh8r5ich)


Η Δαλάκα και ο Παπαχαραλάμπους όμως έδωσαν στους Κόκκινους προβάδισμα δύο πόντων, πριν οι Φάνης και Αναστασία ισοφαρίσουν σε 3-3. Οι δύο ομάδες στη συνέχεια πήγαν πόντο-πόντο μέχρι και το 8-8 με την Κατερίνα Δαλάκα να πετυχαίνει 3 νίκες απέναντι στην Ευγενία, η οποία ωστόσο κατάφερε να πάρει ένα ματς, αυτό κόντρα στην Ιωάννα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0333im68f0p)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d033obz5vd5d)


Η Αναστασία έβαλε τους Μπλε μπροστά με 9-8 και ο Θοδωρής απέναντι στον Γκιουλέκα έκανε το 10-8.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d034kl7szj3d)


Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν η Ευγενία με τον Ντάνιελ που απέναντι σε Δώρα και Γκιουλέκα έφεραν για τους Μπλε το ματς πόιντ για να καθαρίσουν την ασυλία οι Φάνης και Αναστασία, οι οποίοι καθάρισαν πιο γρήγορα τους στόχους από τους Περπατάρη και Δαλάκα για το τελικό 12-8.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d034shfmnv8h)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d034w7pbn8up)


Μετά το τέλος του αγώνα η Δαλάκα παρότι διάλεξε τρεις φορές την Ευγενία και τη νίκησε θέλησε να της ανεβάσει την ψυχολογία δίνοντας της συγχαρητήρια για τις δύο νίκες που πέτυχε στη συνέχεια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d03585gquxr5)


Τα συγχαρητήρια της Δαλάκα στην Ευγενία σχολίασε ο Τζέιμς Καφετζής. Ο παίκτης της Μπλε ομάδας έριξε τα «καρφιά» του σχετικά με τις επιλογές της παίκτριας της Κόκκινης ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d035iedmrcwh)


Την ίδια ώρα στην παγίδα του Αλέξη Παππά έπεσε ο Σταμάτης, ο οποίος συνεχίζει να έχει εμμονές με τον Τζέιμς.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d035qo2dlmdt)


Στο Συμβούλιο του Νησιού ο Σταμάτης Ταλαδιανός τα έβαλε για ακόμα μια φορά με τον συμπαίκτη του Τζέιμς Καφετζή, ενώ ο Αλέξης Παππάς άφησε υπονοούμενα για τις ήττες του συμπαίκτη του Γιώργου Γκιουλέκα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d036cq46590h)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d036tyigvbbt)


Σε ότι αφορά στην ψηφοφορία των Κόκκινων επέλεξαν να ρίξουν στον τάκο για ακόμα μια φορά την Άιρα Αντομαϊτίτε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0371a980idt)


«Το περίμενα το αποτέλεσμα και το θεωρώ φυσιολογικό. Θα είναι η δεύτερή μου μονομαχία. Δεν θέλω να παίξω με τίποτα με κάποια από την ομάδα μου, οπότε ελπίζω να πάμε και να κερδίσουμε τις επόμενες ασυλίες. Δεν έχω θέμα, θα κατέβω κι εγώ» ανέφερε η Άιρα για τη δεύτερη κατά σειρά υποψηφιότητά της στο Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d03722oeg52x)




Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Νεκρός 17χρονος ποδοσφαιριστής στην Αλγερία έπειτα από κλωτσιά στο συκώτι - Σκληρή εικόνα

Λείπουν 200.000 εργαζόμενοι από την αγορά - Ποιοι κλάδοι πλήττονται, ποιες ειδικότητες είναι περιζήτητες


Παραλήρημα Ζαχάροβα για την 25η Μαρτίου: Αντί για ευχές, λέει ότι η Αθήνα χρειάζεται μαθήματα ιστορίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης