Γκόλντι Χον: Ο γιος της, Όλιβερ Χάντσον, αποκάλυψε το παιδικό τραύμα που είχε από τη μητέρα του: Ένιωθα απροστάτευτος, δήλωσε

Γκόλντι Χον: Ο γιος της, Όλιβερ Χάντσον, αποκάλυψε το παιδικό τραύμα που είχε από τη μητέρα του: Ένιωθα απροστάτευτος, δήλωσε

Τη χρειαζόμουν να είναι εκεί, πρόσθεσε ο Όλιβερ Χάντσον

GOLDIE-HON
Ο Όλιβερ Χάντσον, γιος των σταρ του Χόλιγουντ, Γκόλντι Χον και Μπιλ Χάντσον, μίλησε πρόσφατα για τις εμπειρίες της παιδικής του ηλικίας, αποκαλύπτοντας πως ένιωθε απροστάτευτος από τη διάσημη μητέρα του.

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου του podcast Sibling Rivalry, ο 47χρονος ηθοποιός του «Scream Queens» μοιράστηκε πληροφορίες για την ανατροφή του, εκφράζοντας ότι παρά το γεγονός ότι η Χον «ήταν μια καταπληκτική μητέρα», μερικές φορές ένιωθε παραμελημένος λόγω του πολυάσχολου προγράμματος και των ρομαντικών της σχέσεων. Όπως είπε: «Η μητέρα μου ήταν αυτή από την οποία είχα το μεγαλύτερο τραύμα, ένιωθα απροστάτευτος μερικές φορές».

Ο Χάντσον θυμήθηκε περιπτώσεις που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι σχέσεις της Γκόλντι Χοντον τον έκαναν να αισθάνεται παραγκωνισμένος, τονίζοντας την ανάγκη του για την παρουσία και την υποστήριξή της ως παιδί που δεν είχε πατρική φιγούρα. «Η μητέρα μου δούλευε. Είχε νέους φίλους που δεν μου άρεσαν πολύ κι αυτή είναι η δική μου αντίληψη ως παιδί που δεν είχα μπαμπά και χρειαζόμουν να είναι εκεί. Δεν ήταν εκεί μερικές φορές και έβγαινε πολύ περισσότερο από τον πατέρα μου που επίσης δεν ήταν εκεί», δήλωσε.

Μεγαλωμένος κυρίως από τη Χον μετά τον χωρισμό της από τον Χάντσον το 1982, ο γιος της ηθοποιού μεγάλωνε με την αδερφή του Κέιτ Χάντσον, υπό τη φροντίδα της μητέρας τους και του συντρόφου της, ηθοποιού Κερτ Ράσελ, με τον οποίο είναι μαζί από το 1983 και με τον οποίο υποδέχτηκαν έναν γιο, τον Γουάιατ, το 1986.
BLU_A36492138
O Όλιβερ Χάντσον με τη μητέρα του, Γκόλντι Χον
Επιδιώκοντας να κατανοήσει και να αντιμετωπίσει τον αντίκτυπο της ανατροφής του, ο Όλιβερ Χάντσον όπως είπε στο podscast συμμετείχε σε ένα ειδικό μάθημα που στόχευε στο να εντοπίσει να αντιμετωπίζει τα αρνητικά προτύπα συμπεριφοράς και σκέψης.

Μέσω αυτής της διαδικασίας όπως τόνισε, απέκτησε γνώσεις σχετικά με τις εμπειρίες και τα τραύματα των γονέων του, οδηγώντας σε μια βαθύτερη αίσθηση συγχώρεσης και συμπόνιας, ιδιαίτερα προς τον πατέρα του, η απουσία του οποίου από τη ζωή του, αντανακλούσε τις δικές του παιδικές εμπειρίες.

Κλείσιμο
Όπως είπε ο Όλιβερ Χάντσον: «Η συγχώρεση και η συμπόνια που νιώθεις απέναντί ​​τους στο τέλος αυτής της διαδικασίας είναι απίστευτη γιατί τότε συνειδητοποιείς ότι επαναλαμβάνουν απλώς αυτά που πέρασαν με τους γονείς τους. Η συγχώρεση στον πατέρα μου ήταν τεράστια γιατί ο μπαμπάς του τον άφησε όταν ήταν πέντε χρονών μέσα στη νύχτα κι έφυγε».

Φωτογραφίες: Splashnews.com / IDEAL IMAGE


Ειδήσεις σήμερα:

25η Μαρτίου: Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση μέσα από 15 εντυπωσιακές φωτογραφίες

Οι μπίζνες του Τραμπ με τον Ράμα στην Αλβανία - Η χειροδικία, η φυλάκιση Μπελέρη και ο γαμπρός του πρώην προέδρου

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Ο 15χρονος Ισλάμ που έσωσε δεκάδες - «Ουδέν σχόλιο» από το Κρεμλίνο για βασανιστήρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης