H Μίλι Μπόμπι Μπράουν παραδέχτηκε ότι δεν βλέπει τις ταινίες που παίζει

H Μίλι Μπόμπι Μπράουν παραδέχτηκε ότι δεν βλέπει τις ταινίες που παίζει

H ηθοποιός υποστηρίζει γενικότερα, πως η παρακολούθηση ταινιών είναι χάσιμο χρόνου

damsel-netflix
Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν, γνωστή για τον ρόλο της στο «Stranger Things» του Netflix, παραδέχτηκε πρόσφατα ότι αποφεύγει να παρακολουθήσει τις ταινίες που παίζει.

Παρά την επιτυχία της τελευταίας της ταινίας, «Damsel», η οποία συγκέντρωσε θετικές κριτικές στη streaming υπηρεσία, η ηθοποιός παραμένει απρόθυμη να κάτσει να δει μία ταινία, ακόμα κι αυτές που έχει πρωταγωνιστήσει.
brown_main
Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Sun» εξέφρασε την απέχθειά της να βλέπει γενικότερα ταινίες, δηλώνοντας ότι ακόμη και οι συστάσεις άλλων δεν την επηρεάζουν, καθώς δυσκολεύεται να αφιερώσει μεγάλα χρονικά διαστήματα στην παρακολούθησή τους.

«Δεν βλέπω γενικά ταινίες, ούτε τις δικές μου. Οι άνθρωποι έρχονται και μου λένε "πρέπει οπωσδήποτε να δεις αυτήν την ταινία, θα άλλαζε τη ζωή σου. Και αναρωτιέμαι πόσο καιρό πρέπει να κάτσω εκεί, γιατί ο εγκέφαλός μου κι εγώ δεν μας αρέσει καν να καθόμαστε να βλέπουμε τις δικές μου ταινίες», είπε στη συνέντευξή της.
okmDZTrfxwMcgugURjAqGsAsm9P
Σκηνή από την ταινία «Damsel» στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός
Παρά την απροθυμία της να παρακολουθεί γενικά ταινίες, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν στην ίδια συνέντευξη, εξέφρασε μια συμπάθεια για ορισμένους κινηματογραφικούς χαρακτήρες, αναφέροντας τη Lara Croft από το «Tomb Raider» και τον Mad Max ως έμπνευση για τους δικούς της ρόλους. Επίσης, αναγνωρίζει την ποιότητα των ταινιών και τις ερμηνείες των συναδέλφων της, παρόλο που δυσκολεύεται να τις παρακολουθήσει.

«Δεν σημαίνει ότι η ταινία δεν είναι επική, κινηματογραφική και λαμπρή, ή ότι δεν υπάρχουν καταπληκτικές ερμηνείες. Λατρεύω μερικούς από αυτούς τους ηθοποιούς», συμπλήρωσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Ο 15χρονος Ισλάμ που έσωσε δεκάδες - «Ουδέν σχόλιο» από το Κρεμλίνο για βασανιστήρια

25η Μαρτίου: Οκτώ προσαγωγές στην παρέλαση - Μπήκαν με Παλαιστινιακές σημαίες μπροστά στα άρματα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Βρήκε φωτογραφία του Τριντό από επίσκεψη στην Ακρόπολη σε παιδική ηλικία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης