Θοδωρής Κατσαφάδος: Μέχρι σήμερα κουβαλάω ενοχή που δεν πήγα στην κηδεία της μητέρας μου

Θοδωρής Κατσαφάδος: Μέχρι σήμερα κουβαλάω ενοχή που δεν πήγα στην κηδεία της μητέρας μου

Όχι μόνο δεν πήγα στην κηδεία, αλλά δεν είπα και τίποτα στον θίασο, για να μην τους μαυρίσω την ψυχή, το έμαθαν μετά την παράσταση, αποκάλυψε ο ηθοποιός

katsafados_223
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε για την απώλεια της μητέρας του και την ενοχή που φέρει, επειδή δεν πήγε στην κηδεία της. 

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν», ρωτήθηκε εάν ποτέ χρειάστηκε να ανέβει στο σανίδι έπειτα από απώλεια: «Βεβαίως, πολλές φορές. Στην Πάτρα έπαιζα σε ένα έργο, είχαμε γενική δοκιμή το Σάββατο πρωί και το βράδυ είχαμε πρεμιέρα με καλεσμένους δημοσιογράφους και άτομα από την Αθήνα. Το Σάββατο λοιπόν το πρωί με πήρε ο αδερφός μου τηλέφωνο και μου είπε ότι πέθανε η μητέρα μας και εγώ δεν πήγα ούτε στην κηδεία, γιατί έπρεπε να ακυρωθούν τα πάντα. Όχι μόνο δεν πήγα στην κηδεία, αλλά δεν είπα και τίποτα στον θίασο, για να μην τους μαυρίσω την ψυχή. Το έμαθαν μετά την παράσταση».

Σε ερώτηση για το αν πώς διαχερίστηκε το γεγονός ότι δεν πήγε στην κηδεία της μητέρας του, ο Θοδωρής Κατσαφάδος απάντησε: «Δεν γινόταν να πάω. Δεν ξέρω αν έκανα καλά, ακόμη κουβαλάω ενοχή που δεν πήγα στην κηδεία της. Έχω μέχρι σήμερα ενοχές. Δεν ήταν όμως μια πρεμιέρα της Αθήνας, αλλά κάτι πιο ιδιαίτερο. Δεν θα ξεχάσω πως την ώρα που έπαιζα, έλεγα "τι κάνω εδώ και πού είναι αυτή η γυναίκα τώρα;". Δεν ήταν η μοναδική φορά αυτή. Και τώρα που είχα πάει στη Μυτιλήνη για να υποδυθώ τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο στην ταινία "Σμύρνη μου αγαπημένη", πήγα τις μέρες που πέθανε η γυναίκα μου. Μου είπαν βέβαια, να αλλάξουν τις ημέρες των γυρισμάτων, να τα μεταθέσουν έναν μήνα μετά, αλλά τους είπα όχι».

Ειδήσεις σήμερα:

Κύκλωμα μαστροπείας: Νέες αποκαλύψεις - «Έβαζε την αδερφή μου να κλέβει ρούχα και καλλυντικά»

Ντόναλντ Τραμπ: Ζητά από τους οπαδούς να «τσοντάρουν», για να βρει 454 εκατ. ως τη Δευτέρα και να σώσει τον Πύργο του

Λάρισα: Θέλω να τον δω στη φυλακή, λέει η 21χρονη που κατήγγειλε μεγαλογαιοκτήμονα για βιασμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης