Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό αέρα: Πάνε οι πρώην, δεν τους θέλουμε άλλο πια, δεν με αφήνουν σε ησυχία

Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό αέρα: Πάνε οι πρώην, δεν τους θέλουμε άλλο πια, δεν με αφήνουν σε ησυχία

Με αφορμή μια συζήτηση που είχε στην εκπομπή της για το ζώδιό της - Δείτε το βίντεο

kainourgiou40
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε με το πάνελ της εκπομπής της για τη σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού, με την Αγγελική Μανουσάκη καλεσμένη στο πλατό.

Όταν η Αγγελική Μανουσάκη μιλούσε για το ζώδιο της παρουσιάστριας, που είναι ο Ταύρος είπε, μεταξύ άλλων: «Πάρα πολύ στρες αυτό το διάστημα. Κάποια γνωριμία που είχες κάνει τον Οκτώβριο μπορεί να έρθει πάλι στο προσκήνιο, να επανεξετάσεις μια σχέση. Στις 8 Απριλίου ανάδρομο θα έχει πάλι. Με πρώην σε βλέπω πάλι» προκαλώντας την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια είπε στο «Super Κατερίνα» ότι: «Δεν θέλω, θέλω να τους αποφύγω όλους. Πάνε οι πρώην, δεν τους θέλουμε άλλο πια, δεν με αφήνουν σε ησυχία».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czzd2btzjxq1)

Η παραπάνω αναφορά της παρουσιάστριας στους πρώην της, ήρθε περίπου έναν μήνα μετά από στιγμιτότυπα που κυκλοφόρησαν με τη Δανάη Μπάρκα να φιλάει στο στόμα τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου.

Ένας Twitter λογαριασμός δημοσίευσε τις εικόνες από τη νυχτερινή τους έξοδο, με το ζευγάρι να είναι ιδιαίτερα διαχυτικό. Μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει πως διατηρούν ερωτικό δεσμό. 

tweet_2

Οι φήμες για σχέση είχαν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετές ημέρες όταν τους είδαν ξανά σε μια άλλη έξοδό τους. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι πραγματοποίησε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου κοινή έξοδο, καθώς πήγαν να απολαύσουν την Άννα Βίσση στο κέντρο όπου εμφανίζεται. Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», ο Νίκος Γεωργιάδης είχε δηλώσει σχετικά: «Το Σαββατοκύριακο κάποιοι φίλοι μου είδαν τη Δανάη Μπάρκα μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, για άλλη μία φορά. Μου είπαν ότι ήταν αγκαλιά και τέτοια».

Η επόμενη μέρα
Το πρωί της Δευτέρας, Κατερίνα Καινούργιου και Δανάη Μπάρκα, ξεκίνησαν την παρουσίαση των τηλεοπτικών εκπομπών τους, χωρίς να απαντήσουν σε όσα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο. 

Αν και καμία από τις δύο δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στο θέμα, διάφορα αποσπάσματα από τις εκπομπές τους θα μπορούσαν να θεωρηθούν, ως αντιδράσεις σε αυτό.

Στο πλατό του Alpha, οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου έβαλαν να ηχήσει στον αέρα, το τραγούδι «Δεν είσαι εσύ σαν τις άλλες αγάπες που είχα». Η αντίδραση της παρουσιάστριας ήταν να μείνει για λίγα δευτερόλεπτα σιωπηλή, να αφήσει με δύναμη το στυλό της στο τραπέζι και να πει στον εαυτό της «Ψυχραιμία».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czexoe72p2o9)

Από την άλλη, στο πλατό του «Πάμε Δανάη», μετά τη σύντομη και γενική τοποθέτηση της Δανάης Μπάρκα, για το τι επιλογές έχει, όταν ακούγονται διάφορα για εκείνη, η Βίκυ Παγιατάκη την τρόλαρε. Η αστρολόγος, είπε στην παρουσιάστρια ότι είναι όμορφη,αλλά δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό. Της επισήμανε ακόμη: «Τέλος πάντων, άλλα μου λένε τα χείλη σου και άλλα τα φιλιά σου» με την παρουσιάστρια να της λέει «Για πάμε στα ζώδια».

Η Βίκυ Παγιατάκη τρολάρει τη Δανάη Μπάρκα για τα φιλιά της
Κλείσιμο

«Αν κάποιος πει κάτι για εμένα έχω δύο επιλογές» ανέφερε η Δανάη Μπάρκα
Νωρίτερα, η Δανάη Μπάρκα, με αφορμή μια γενικότερη συζήτηση που είχε στο «Πάμε Δανάη» για τα social media και τα κακά σχόλια προς γνωστά πρόσωπα, είπε: «Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι για εμένα έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω γιατί ίσως μπορεί εγώ να ξέρω την αλήθεια που θα διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί, οπότε να λέω “εντάξει θα περάσει” και να ζω το δράμα μου με τους δικούς μου ανθρώπους. Και υπάρχει όμως και η άλλη λύση του να βγω να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλο “απάντησε σε κάποιον”. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που αυτό το “απάντησε”, “ξανά απάντησε”, το αντέχουν, υπάρχουν άλλοι που δεν το αντέχουν και προτιμούν να αντέξουν κάτι άλλο για να μην δουν τίτλους».


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία σε χωριό της Αμαλιάδας: 28χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα δέκα μέτρα από τον τάφο του πατέρα του

Με τι καιρό θα γίνει η έξοδος για την 25η Μαρτίου - Τι λένε οι μετεωρολόγοι

20ετής κάθειρξη στους γονείς που άφησαν την κόρη τους να λιώσει σε καναπέ - «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο» είπε ο ιατροδικαστής


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης