Φλορίντα Πετρουτσέλι για Μαριάντα Πιερίδη: Έχει δημιουργήσει μια αρνητική διαφήμιση γύρω της

Φλορίντα Πετρουτσέλι για Μαριάντα Πιερίδη: Έχει δημιουργήσει μια αρνητική διαφήμιση γύρω της

«Δεν έχει έναν άνθρωπο να τη συμβουλεύσει, δεν έχει διαχειριστεί καθόλου σωστά την προσωπική της ζωή» πρόσθεσε η δημοσιογράφος

florinta-petroutseli
Η Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασε το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα και δείχνει τη Μαριάντα Πιερίδη με τον νέο της σύντροφο.

Η δημοσιογράφος του «Mega Καλημέρα» τόνισε πως η τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό, έχει δημιουργήσει μια αρνητική διαφήμιση γύρω από το πρόσωπό της, εκθέτοντας την προσωπική της ζωή.

«Νιώθω ότι έχει μπει τόσο ατσούμπαλα, τόσο αδιάκριτα σε όλο αυτό το θέμα που είναι το lifestyle. Δεν έχει διαχειριστεί καθόλου καλά την προσωπική της ζωή, σε καμία περίπτωση. Οι φωτογραφίες αυτές που διαφημίζονται ως παπαρατσικές, εμένα μόνο παπαρατσικές δεν μου φαίνονται», είπε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czyfimi313f5)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως η τραγουδίστρια θα έπρεπε να έχει στο πλευρό της έναν άνθρωπο για να τη συμβουλεύει σχετικά με τα βήματά της.

«Δεν έχει έναν άνθρωπο να τη συμβουλεύσει τι πρέπει να κάνει, για να συνεχίσει να υπάρχει στα φώτα της δημοσιότητας. Και αν δεν το διαχειριστεί σωστά, θα έχει θέμα στο μέλλον. Θεωρώ ότι έχει δημιουργήσει μια αρνητική διαφήμιση γύρω της», τόνισε.

Συμπλήρωσε επίσης: «Δεν μου αρέσει καθόλου που μάθαμε για την απιστία του άντρα της, ότι τα χαλάσανε, τα ξαναβρήκανε και μετά από μια εβδομάδα, υπήρχαν αυτές οι φωτογραφίες. Η κάμερα ήταν στα 15 μέτρα, δεν μπορεί να μην την είχε δει. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το πράγμα που βλέπω. Στενοχωριέμαι, γιατί ενώ θα μπορούσε να έχει προοπτικές στον χώρο της παρουσίασης, αυτή τη στιγμή συζητάμε μόνο για τα κουτσομπολιά και όχι για τη δουλειά της».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Λευτέρης Τσουκαλάς στον Δανίκα: Ο Οπενχάιμερ και όσοι συνεργάστηκαν για την ατομική βόμβα ήταν αριστεροί

Η διαλειμματική νηστεία φαίνεται να συνδέεται με 91% υψηλότερο κίνδυνο καρδιαγγειακού θανάτου

Αυτές είναι οι πιο ευτυχισμένες και οι πιο δυστυχισμένες χώρες: Στην κορυφή για 7η φορά η Φινλανδία - Η θέση της Ελλάδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης