Μαρίλια Μητρούση: Και στρέιτ να μην ήμουν, δεν θα είχαν πρόβλημα οι γονείς μου

Μαρίλια Μητρούση: Και στρέιτ να μην ήμουν, δεν θα είχαν πρόβλημα οι γονείς μου

«Τους γονείς μου τους ενδιαφέρει να είμαι ευτυχισμένη» τόνισε η ηθοποιός

marilia-mitrousi
Η Μαρίλια Μητρούση έδωσε συνέντευξη μαζί με τον πατέρα της, Μιχάλη και μίλησαν για τη μεταξύ τους σχέση.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», πατέρας και κόρη εξήγησαν πόσο κοντά είναι, ενώ η ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή.

Αρχικά, η Μαρίλια Μητρούση δήλωσε: «Έχω δύο γονείς που τους θαυμάζω απεριόριστα. Αυτό που θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια είναι οι διακοπές με τους γονείς μου και τα Σαββατοκύριακα με τον μπαμπά. Τα παιδιά στην εφηβεία, διαλέγουν στρατόπεδο, εγώ ήμουν με τον μπαμπά μου. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει λάθος ως παιδί, γιατί τα παιδιά δεν κάνουν λάθη».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για την προσωπική της ζωή: «Δεν μου αρέσει να συζητάω τα προσωπικά μου, παρά μόνο αν είναι κάτι σημαντικό. Τη σύντροφο του πατέρα μου την λέω γυναίκα του, την αγαπάω πάρα πολύ».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czyjzln40b61)

Όσο για τη σεξουαλικότητά της, ανέφερε: «Και στρέιτ να μην ήμουν, δεν θα είχαν πρόβλημα οι γονείς μου. Τους γονείς μου τους ενδιαφέρει να είμαι ευτυχισμένη».

Από τη μεριά του, ο Μιχάλης Μητρούσης δήλωσε για την κόρη του: «Τα τρυφερά χρόνια της Μαρίλιας έφτιαχνα το θέατρο Χυτήριο και δεν την έβλεπα όπως έπρεπε. Δεν ήταν δύσκολη η εφηβεία της Μαρίλιας».

Τέλος, για την πρώην σύζυγό του, είπε: «Εγώ την πρώην γυναίκα μου την αγαπώ, δεν έχει σημασία που χωρίσαμε. Δεν μπορείς να ακυρώνεις έναν άνθρωπο που αγάπησες και έκανες ένα παιδί μαζί του. Η αγάπη δεν φεύγει. Δεν επεμβαίνω στην προσωπική της ζωή, γιατί της έχω εμπιστοσύνη».


Ειδήσεις σήμερα:

Λευτέρης Τσουκαλάς στον Δανίκα: Ο Οπενχάιμερ και όσοι συνεργάστηκαν για την ατομική βόμβα ήταν αριστεροί

Η διαλειμματική νηστεία φαίνεται να συνδέεται με 91% υψηλότερο κίνδυνο καρδιαγγειακού θανάτου

Αυτές είναι οι πιο ευτυχισμένες και οι πιο δυστυχισμένες χώρες: Στην κορυφή για 7η φορά η Φινλανδία - Η θέση της Ελλάδας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης