Βρήκαν την κατάλληλη αφορμή, επέλεξαν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, έκλεισαν πρώτο τραπέζι πίστα και ετοιμάστηκαν για μπουζούκια οι διαγωνιζόμενες για τη σημερινή τους εμφάνιση στο My Style Rocks. Τα looks πρέπει να είναι εντυπωσιακά αλλά να αναδεικνύουν και το στιλ τους.
Σε αρκετές περιπτώσεις οι βαθμολογίες που λαμβάνουν οι διαγωνιζόμενες από τα υπόλοιπα κορίτσια είναι εκ διαμέτρου αντίθετες από αυτές που δίνει η κριτική επιτροπή.
Δείτε το τρέιλερ
Η εμφάνιση της Νικολίνας απογοητεύει τον Στέλιο Κουδουνάρη σε σημείο που αναφέρει πως είναι μία μέρα χωρίς λόγω ύπαρξής της στον διαγωνισμό.
Υπάρχει όντως η κλίκα με αρχηγό την Μπι για την οποία κάνει λόγο η Φωτεινή; Τι είναι αυτό που παρατηρεί η Άννα Καψάλη ως προς τη βαθμολογία που παίρνει η Ανδριάνα;
Η βαθμολογία της Νικολίνας και της Φωτεινής στην Casablanca και η αιτιολόγησή της προκαλεί τον εκνευρισμό του Στέλιου Κουδουνάρη.
Οι εμφανίσεις είναι κατώτερες των προσδοκιών της επιτροπής και οι άσσοι «έπεφταν βροχή straight through».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.