Γιώργος Τσαλίκης: Νευριάζω όταν ρωτάτε τον Οικονομόπουλο την άποψή του για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Γιώργος Τσαλίκης: Νευριάζω όταν ρωτάτε τον Οικονομόπουλο την άποψή του για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Σε τι θα βοηθήσει αυτό τον κόσμο; Βγάλε έναν επιστήμονα να σου πει, τόνισε

tsalikis-oikonomopoulos
Ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως ρωτήθηκε τόσος κόσμος να πει την άποψή του για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα σχολίασε και την κίνηση του Νίκου Οικονομόπουλου να τοποθετηθεί δημόσια: «Δεν ξέρω τίποτα. Για αυτό μου τη δίνει και νευριάζω όταν ρωτάτε τον Οικονομόπουλο για το ποια είναι η άποψή του για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Τρελαίνομαι. Τι τον ρωτάς ρε φίλε; Τον αγαπώ τον Νίκο, είναι φίλος μου, αλλά γιατί να μας πει; Ή γιατί να ρωτήσεις εμένα αν συμφωνώ; Για ποιο λόγο με ρωτάς; Σε τι θα βοηθήσει αυτό τον κόσμο; Βγάλε έναν επιστήμονα να σου πει. Εγώ έχω μεγαλώσει με μπαμπά και μαμά και έχω μεγαλώσει τα παιδιά μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 03:20

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czx0n2u0yccx)

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Τσαλίκης είπε: «Και εμένα αν με ρωτήσεις, θα σου πω ότι ιδανικά θα ήθελα να μεγαλώσει ένα παιδί με τον μπαμπά και τη μαμά του. Όμως, τι μπαμπά και τι μαμά; Έχω δει παιδιά με μπαμπάδες και μαμάδες και είναι δυστυχισμένα σε νοσηρές καταστάσεις κι έχω δει επίσης παιδιά… Έχουμε στο σχολείο μας 4 παιδιά που μεγαλώνουν σε ομόφυλες οικογένειες και είναι τρισευτυχισμένα και τέλεια. Να μην έχουμε όλοι άποψη για όλα. Εγώ δεν απαντώ. Δεν μιλώ. Ποιος είμαι εγώ; Είπε π.χ. ο Γιώργος Τσαλίκης ότι συμφωνεί με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών… δεν με νοιάζει ρε φίλε. Τι σας νοιάζει κι εσάς τι λέω εγώ; Θα γυρίσω να πω μία μπούρδα εγώ και οι αρχισυντάκτες θα κάνουν σαν minions ότι έχουμε θέμα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να μιλάμε όλοι για όλα. Πρέπει να το βουλώνουμε. Εγώ θα ήθελα σε μία εκπομπή να μου μιλήσει μία παιδοψυχίατρος να μου πει και να μάθω αν αυτά τα παιδιά μπερδεύονται. Ή αν δει τον πατέρα να χτυπά τη μάνα τι γίνεται εκεί;».

Tι είχε δηλώσει ο Νίκος Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια
Σε συνέντευξη που είχε δώσει τον Ιανουάριο στην εκπομπή «Πρωινό», ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε πει για τα ομόφυλα ζευγάρια και την απόκτηση παιδιών από αυτά: «Εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας. Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του ο νομοθέτης».

Λίγες ημέρες μετά, ο τραγουδιστής επανήλθε με νέες δηλώσεις για την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια, επιμένοντας πως δεν αλλάζει γνώμη: «Δεν συμφωνώ, ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά. Τώρα δε θα ξανακάνουμε αυτή τη συζήτηση. Ήταν μία πάρα πολύ ωραία συνέντευξη με τον Γιώργο Λιάγκα και από ό,τι κατάλαβα, άρεσε και στον κόσμο. Ό,τι είπα, ισχύει. Δεν αλλάζω άποψη. Αυτή είναι η γνώμη μου, αυτή είναι η άποψή μου και μένουμε εκεί».

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ειδικοί προειδοποιούν: Η Αθήνα μπορεί να γίνει Σαχάρα εξαιτίας της κλιματικής κρίσης

Ιερό κειμήλιο: Επιστρέφει στο Άγιον Όρος ο χαμένος σταυρός του 1860

Malaysia Airlines: «Μπορώ να λύσω το μυστήριο της πτήσης MH370» δηλώνει ερευνητής 10 χρόνια μετά την εξαφάνιση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης