Δημήτρης Χρυσοχοΐδης για Βασίλη Καρρά: Το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του ήταν η γυναίκα του

Δημήτρης Χρυσοχοΐδης για Βασίλη Καρρά: Το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του ήταν η γυναίκα του

Ο στενός φίλος του αείμνηστου τραγουδιστή μοιράστηκε κάποιες ιστορίες που θυμάται από εκείνον

karras-xrisoxoidis
Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης σε σημερινή του συνέντευξη στο «ΜΕGA Καλημέρα», ανέφερε κάποιες ιστορίες για τον αγαπημένο του φίλο, Βασίλη Καρρά, που έφυγε από τη ζωή στις 24 Δεκεμβρίου του 2023.

Ο τραγουδιστής ανέφερε στην αρχή: «Μαγείρευε πολύ καλά. Έκανε πολύ καλές γαρίδες σοτέ. Ασχολούνταν πολύ με τα κτήματα σαν γεωργός, διαφωνούσαμε για το… ψάρεμα. Είχε ‘φορτωθεί’ πολλά και αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα» και πρόσθεσε:

«Έχει γράψει πάνω από 200 τραγούδια. Ήταν ‘μαχαίρι’ στην καρδιά να πρέπει να τραγουδάω το τελευταίο τραγούδι που μου έδωσε», συμπληρώνει.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czwofr3o22y1)

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης αποκάλυψε πως το σημαντικότερο κομμάτι στη ζωή του Βασίλη Καρρά, ήταν η σύζυγός του, Χριστίνα: «Το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του ήταν η γυναίκα του. Ήταν δύσκολος άνθρωπος. Όποιος τον ακολούθησε, δεν άντεξε. Τον απέφευγα γιατί δεν μπορούσα να ακολουθήσω τη ζωή του, ήταν σκληρός, δε ‘μάσαγε’».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη δική του καριέρα: «Πριν γίνω τραγουδιστής, ήμουν φανοποιός. Όταν άρχισα να προωθώ την καριέρα μου στην Αθήνα, πάθαινα κρίσεις πανικού. Επέστρεψα στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας των κρίσεων πανικού. Έκανα πίσω στην καριέρα μου γιατί κοίταζα να σώσω την ψυχή μου. Υπήρξα γενναιόδωρος με τους νέους τραγουδιστές. Κάποτε, ο Νίκος Βέρτης ζήτησε να τραγουδήσει 10 λεπτά περισσότερο και του έδωσα 20».

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, τόνισε για τον αείμνηστο τραγουδιστή: «Μου υποσχέθηκε να έρθει να με δει, αλλά δεν πρόλαβε».

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ειδικοί προειδοποιούν: Η Αθήνα μπορεί να γίνει Σαχάρα εξαιτίας της κλιματικής κρίσης

Ιερό κειμήλιο: Επιστρέφει στο Άγιον Όρος ο χαμένος σταυρός του 1860

Malaysia Airlines: «Μπορώ να λύσω το μυστήριο της πτήσης MH370» δηλώνει ερευνητής 10 χρόνια μετά την εξαφάνιση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης