Ελένη Φιλίππα για Κωνσταντίνου και Ελένης: Έλεγαν να πάει και για τρίτο χρόνο, αλλά η Ράντου φοβήθηκε ότι θα ταυτιστεί με τον ρόλο

Ελένη Φιλίππα για Κωνσταντίνου και Ελένης: Έλεγαν να πάει και για τρίτο χρόνο, αλλά η Ράντου φοβήθηκε ότι θα ταυτιστεί με τον ρόλο

Δεν το φανταζόταν κανένας ότι μετά από 23 χρόνια η σειρά θα παίζεται ακόμα, δήλωσε

filippa_183
Για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» μίλησε η Ελένη Φιλίππα, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Τα λεφτά στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” ήταν πολύ καλύτερα, πολύ καλύτερα σε όλα τα επίπεδα. Αν συνεχιζόταν η σειρά μπορεί και να έπαιρνα σπίτι, αλλά με δάνειο. Αισθανόσουν ότι πραγματικά, πέρα από το ότι μπορείς να ζεις πάρα πολύ καλά, ότι είχες τη δυνατότητα να κάνεις και μια αγορά μεγαλύτερη».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czws2x5v5w3d)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αποκάλυψε: «Δεν ξέρω αν θα ήθελα να γίνει remake, αλλά σίγουρα ήθελα να συνεχιστεί τότε. Αυτό που έλεγαν τότε, να πάει και για τρίτο χρόνο, τελικά το φοβήθηκαν. Νομίζω, περισσότερο το φοβήθηκε η Ελένη Ράντου, ότι θα ταυτιστούν με τους ρόλους και τελικά όμως... Πού να το φανταστεί; Δεν το φανταζόταν κανένας ότι μετά από 23 χρόνια η σειρά θα παίζεται ακόμα, σαν να είναι λούπα. Από τη δεύτερη χρονιά άρχισε να ανεβαίνει και μετά - αυτό ήταν το φοβερό - όταν άρχισε να παίζει σε επαναλήψεις, ήδη από την 1η επανάληψη και μετά, έκανε νούμερα που δεν τα έκανε ούτε στα κανονικά του».

Για το αν είχε βρεθεί ποτέ αντιμέτωπη με κάποια περίεργη συμπεριφορά στην καριέρα της, η Ελένη Φιλίππα δήλωσε: «Μία φορά που έγινε κάτι μπροστά μου σηκώθηκα και είπα σε μια πρωταγωνίστρια: "Τι νομίζεις και μιλάς έτσι;"».

Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Η φωτοβολίδα του διέλυσε το συκώτι - Η μαρτυρία της μητέρας του 33χρονου Μανώλη που σκοτώθηκε

Καθαρά Δευτέρα: Στην ουρά για μία λαγάνα - Πώς λειτουργούν φούρνοι, ζαχαροπλαστεία και αγορές σήμερα (φωτογραφίες)

Κέιτ Μίντλετον: Νέα δημόσια εμφάνιση με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ - «Χαρούμενη, υγιής και χαλαρή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης