Ναταλί Κάκκαβα για Ανδρέα Μικρούτσικο: Δεν θα πηγαίνει κανένας καλεσμένος στην εκπομπή επειδή θα φοβάται μην του την πει;

Ναταλί Κάκκαβα για Ανδρέα Μικρούτσικο: Δεν θα πηγαίνει κανένας καλεσμένος στην εκπομπή επειδή θα φοβάται μην του την πει;

Έχει μία μόνιμη ενόχληση σε οτιδήποτε του χαλάει την ροή των λεγομένων του, δήλωσε

kakkava-mikroutsikos
Η Ναταλί Κάκκαβα μίλησε για την τηλεόραση, το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή, τη Φαίη Σκορδά αλλά και την ένταση που υπήρξε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Επίσης, σχολίασε την πιθανότητα να συνεργαστεί τηλεοπτικά με τον σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Αρχικά, για την εκπομπή που ήταν να παρουσιάσει, είπε: «Γράφτηκαν πάρα πολλά και ακούστηκαν πάρα πολλά για μια εκπομπή που τελικά ήταν να γίνει και είχαμε όντως πολλές συζητήσεις και είχαμε κάνει επανειλημμένα ραντεβού, προκιμένου να τη δούμε στον αέρα και τελικά δεν έγινε. Ας περιμένουμε και ο χρόνος θα δείξει».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czvwitbpjp1d)

Για τα σχόλια της Φαίης Σκορδά ότι ένα τηλεοπτικό κανάλι πρέπει να βάζει τέλος στις φήμες για το μέλλον των παρουσιαστών, η Ναταλί Κάκκαβα σχολίασε: «Συμφωνώ απόλυτα. Εάν ένας άνθρωπος δικαιούται να μιλά για τέτοιες καταστάσεις είναι η Φαίη. Νομίζω ότι βγάζει μία δικαιολογημένη πικρία, όχι αδίκως».

Για το επεισόδιο που υπήρξε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Νάταλι Κάκκαβα σημείωσε: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει μία μόνιμη ενόχληση σε οτιδήποτε του χαλάει την ροή των λεγομένων του, έχει την ανάγκη να δημιουργήσει ένταση. Η πρόθεσή μου δεν είναι να διακόψω κάποιον, ούτε να είμαι αγενής τηλεοπτικά, δεν έχω υπάρξει ποτέ αγενής τηλεοπτικά».

Και πρόσθεσε: «Στενοχωριέμαι, γιατί τον Ανδρέα τον αγαπώ, τον τιμώ. Είναι ένας άνθρωπος με τεράστια τηλεοπτική εμπειρία, που ίσως είναι ο πιο χορτασμένος αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Δεν ξέρω γιατί έχει μια ένταση παραπάνω. Αν αρχίσουμε τώρα και έχουμε και ένταση και καλεσμένους της εκπομπής, τι θα γίνει; Δεν θα πηγαίνει κανένας καλεσμένος στην εκπομπή επειδή θα φοβάται μην του την πει ο Ανδρέας;».

Τέλος, για το αν θα ήθελε ποτέ να κάνει εκπομπή με τον σύζυγό της, η Ναταλί Κάκκαβα δήλωσε: «Θεωρώ ότι η συνύπαρξή μας τον αγχώνει πολύ και νιώθω ότι ήταν τόσο πιο πολύ συγκεντρωμένος στο να είμαι εγώ καλή και να με προστατεύσει, που ένιωθα την αγωνία. Ξέρεις, επειδή τον αγαπάω πάρα πολύ νιώθω ότι εγώ έκανα κακό στον Γρηγόρη».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο λαβύρινθος των Kasselakis Co - Απαιτούνται συγκεκριμένες απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα, λέει η ΝΔ

Έλληνας άνοιξε τη σημαία στην Αγία Σοφία και έγραψε «Αγαπημένη μου Πόλη, για πάντα Ελληνική» - Αντιδράσεις στην Τουρκία

Προκλητικός ο Τραμπ: Αν δεν εκλεγώ, θα γίνει μακελειό στη χώρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης