Σπίτι με το MEGA: Δείτε μουσικά αποσπάσματα από το αποψινό επεισόδιο

Σπίτι με το MEGA: Δείτε μουσικά αποσπάσματα από το αποψινό επεισόδιο

Στις 22:10 στο MEGA

spiti-me-to-mega__1_
Δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες, με εξαιρετική χημεία στη σκηνή και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους, έρχονται απόψε στις 22:10 στο «Σπίτι με το MEGA».

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Μενιδιάτης θα διασκεδάσουν τους τηλεθεατές με διαχρονικά τραγούδια από την πολυετή καριέρα τους και θα απογειώσουν το κέφι.

Ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια της δεκαετίας των ‘00s θα παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τσαλίκης στη σκηνή της αγαπημένης μουσικής εκπομπής του MEGA. Το «Με χαλάει» κυκλοφόρησε το 2001 με τον δίσκο «Αν ήμουνα παλιόπαιδο», σε μουσική του Βασίλη Κελαϊδή και στίχους του Πάνου Φαλάρα, και έγινε hit από την πρώτη στιγμή. Ο τραγουδιστής, με την εκρηκτική σκηνική παρουσία και την πάντα ανεβασμένη διάθεση, κατάφερε να κατακτήσει μία θέση στην ελληνική μουσική σκηνή, ερμηνεύοντας από λαϊκά και ερωτικά, μέχρι ανεβαστικά pop τραγούδια και την ανταπόκριση του κόσμου να παραμένει το ίδιο δυνατή μέχρι και σήμερα.

Δείτε το μουσικό απόσπασμα
Σπίτι με το MEGA με τον Γ. Τσαλίκη και τον Χ. Μενιδιάτη: Με χαλάει
Ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο αγαπητός λαϊκός ερμηνευτής στο κοινό με την ερωτική φωνή και τις μεγάλες επιτυχίες, ερμηνεύει μία από τις πιο γνωστές τρυφερές μπαλάντες που έχουμε συνδέσει με ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας.

«Οι Κυριακές», σε μουσική του Κωνσταντίνου Μποσνάκη και σε στίχους του Γιάννη Λιόντου, κυκλοφόρησαν το 2005 και έχουν ξεχωρίσει στις καρδιές του κόσμου για τα όλο νόημα λόγια και την όμορφη μελωδία.

Ακολουθεί το βίντεο
Σπίτι με το MEGA με τον Γ. Τσαλίκη και τον Χ. Μενιδιάτη:Οι Κυριακές

Η θρυλική «Άνοιξη»
Είναι ένα από τα πιο διαχρονικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής σκηνής. Κατέκτησε τις καρδιές των ακροατών από το πρώτο του άκουσμα. Η θρυλική «Άνοιξη», σε μουσική και στίχους του Ανδρέα Μικρούτσικου, ήταν το τραγούδι της συμμετοχής της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision το 1991, όπου κατέλαβε την 13η θέση. Το κομμάτι αυτό ανέδειξε την έκταση της φωνής και τις ερμηνευτικές δεξιότητες της Σοφίας Βόσσου και έγινε αφορμή για να απογειωθεί η καριέρα της.

Η «Άνοιξη» συνεχίζει να γεννά συναισθήματα και να μας συντροφεύει στα πάρτι, στο αυτοκίνητο, στη νυχτερινή διασκέδαση και σε κάθε στιγμή. Το βράδυ του Σαββάτου στο «Σπίτι με το MEGA» η Σοφία Βόσσου με την ξεχωριστή χροιά της φωνής της θα μας χαρίσει για πολλοστή φορά αυτό το τραγούδι το οποίο εξακολουθεί να ερμηνεύει σαν να μην έχει περάσει ούτε μία μέρα από την πρώτη στιγμή που το ακούσαμε.

Δείτε το σχετικό βίντεο
Σπίτι με το MEGA με τον Γ. Τσαλίκη και τον Χ. Μενιδιάτη: Άνοιξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης