Supersex: Η πιο ακατάλληλη για ανηλίκους σειρά του Netflix για τη ζωή του διάσημου πορνοστάρ Ρόκο Σιφρέντι

Supersex: Η πιο ακατάλληλη για ανηλίκους σειρά του Netflix για τη ζωή του διάσημου πορνοστάρ Ρόκο Σιφρέντι

Γεμάτη σκηνές σεξ, η σειρά με πρωταγωνιστή τον Αλεσάντρο Μπόργκι εμπνέεται από τη ιστορία του Σιφρέντι και εισχωρεί στα άδυτα της βιομηχανίας του πορνό

supersexnetflix
Το Netflix όσο επεκτείνεται, επενδύει σε όλο και πιο πολλά πρότζεκτ που αφορούν θρυλικές προσωπικότητες από την ιστορία, τις επιστήμες και το Χόλιγουντ. Εκτός από τον Φρόυντ και τον Μέγα Αλέξανδρο, η παραγωγή της πλατφόρμας αφιέρωσε και μια μίνι σειρά στον «θρύλο» της βιομηχανίας του πορνό, Ρόκο Σιφρέντι.

Με τον τίτλο «Supersex» η νέα σειρά της πλατφόρμας προμήνυε κάτι διαφορετικό και πιο τολμηρό από όσα είχε δει το κοινό μέχρι τώρα και στις 6 Μαρτίου που κυκλοφόρησε, μπήκε με μιας στα trends.

Δείτε το τρέιλερ

Supersex | Official Teaser | Netflix

Μέσα από 7 επεισόδια, ξεδιπλώνεται η πολυτάραχη ζωή του διασημότερου πορνοστάρ της Ευρώπης, Ρόκο Σιφρέντι και όσα κέρδισε, αλλά και έχασε μέσα στη βιομηχανία του πορνό.

Πώς ένας φτωχός νεαρός της επαρχίας έφτασε να γίνει ο δημοφιλής «Ιταλός επιβήτορας» με πάνω από 1.200 ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου στο δυναμικό του;

Ο Ιταλός σταρ Αλεσάντρο Μπόργκι μπαίνει στα «παπούτσια» του 59χρονου σήμερα διάσημου Σιφρέντι και πρωταγωνιστεί σε μια σειρά από ακατάλληλες για ανήλικους θεατές, σκηνές. Είναι μέχρι στιγμής, η πιο X-Rated σειρά του Netflix με σήμανση ηλικιακού ορίου το «άνω των 18 ετών».
rokosifrentiseira

Ποιος είναι ο Ρόκο Σιφρέντι
Ο Σιφρέντι, ξεκίνησε την καριέρα του στην πορνογραφία το 1987, όμως γρήγορα επιδίωξε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, κάτι που δεν κράτησε για πολύ. Πρωταγωνίστησε σε σχεδόν 1.300 ταινίες πορνό και το 2004, για χάρη των παιδιών του, δήλωσε πως θα αποσυρθεί από το σετ και θα αναλάβει το κομμάτι της σκηνοθεσίας και της παραγωγής.
𝑹𝑶𝑪𝑪𝑶 𝑺𝑰𝑭𝑭𝑹𝑬𝑫𝑰 (intervista...d'annata)

Το εγχείρημά του δεν είχε επιτυχία και το 2009, επέστρεψε ως ηθοποιός, μέχρι και το 2015. Η φήμη και τα χρήματα που κέρδισε ήταν πολλά. Ανάλογο όμως, ήταν και το τίμημα που πλήρωσε και αυτός είναι ο σκοπός της σειράς, να δείξει το κόστος που είχε στη ζωή του Σιφρέντι, η πρωτοφανής για τα δεδομένα της Ευρώπης των 80s, επιτυχία του ως πορνοστάρ.

supersexnetflixroco_2
Ο Ρόκο Σιφρέντι σήμερα

Το «Supersex»
Το κοινό του Netflix μεταφέρεται μερικά χρόνια πριν, στη γενέτειρα του Ρόκο Τάνο, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, την Ορτόνα. Το «Supersex» αφηγείται τα ταραγμένα παιδικά του χρόνια, με αφετηρία το 1974. Ο 10χρονος Ρόκο θαυμάζει σαν θεό του, τον έφηβο ετεροθαλή αδερφό του, Τομάζο, την ίδια ώρα που η προσοχή της μητέρας του είναι σχεδόν αποκλειστικά επικεντρωμένη στον διανοητικά ανάπηρο αδελφό του. Ένας λόγος που ο Ρόκο θαυμάζει τον μεγάλο αδελφό του είναι και ο δεσμός του με την ωραία του χωριού, Λουτσία.
Κλείσιμο

Για πρώτη φορά, ο Ρόκο έρχεται σε επαφή με τον κόσμο του σεξ, όταν τυχαία έπεσε στα χέρια του το πορνογραφικό περιοδικό, Supersex. Γρήγορα, το μυαλό του συνδυάζει το σεξ και όσα το αφορούν, με τη μοναδική απόλαυση και αποφυγή από τη σκληρή πραγματικότητα. Έτσι πορεύεται και τις επόμενες δεκαετίες της ζωής του. Όμως αυτή η διαφυγή έχει ένα τίμημα πολύ σκληρό, καθώς στην πορεία της καριέρας του ως πορνοστάρ, η ψυχική του υγεία διαταράσσεται. Το φλερτ μετατρέπεται σε κυνήγι της στιγμιαίας απόλαυσης και οι σχέσεις που προσπαθεί να κάνει, αποβαίνουν καταστροφικές για εκείνον.

Ποιος είναι ο Αλεσάντρο Μπόργκι
Μπορεί ο Αλεσάντρο Μπόργκι να μην είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, αλλά στην Ιταλία χαίρει μεγάλης αναγνώρισης. Γεννήθηκε το 1986 στη Ρώμη, όπου και έχει βραβευτεί γiα το ταλέντο του στην υποκριτική, μιας και στην πατρίδα του, έχει μεγάλο κοινό.
La carriera di Alessandro Borghi prima di diventare Aureliano di Suburra | Netflix Italia

Ξεκίνησε την καριέρα του ως κασκαντέρ χάρη στο πάθος του για τον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες. Αφού συμμετείχε σε πολλά τηλεοπτικά πρότζεκτ, επιλέχθηκε από τον σκηνοθέτη Στέφανο Σολίμα για το ρόλο ενός πυγμάχου για την cult τηλεοπτική σειρά «Romanzo Criminale 2». Έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη στην ταινία «5» του Φραντσέσκο Ντομινέδο και το 2014 γνώρισε την πρώτη του μεγάλη επιτυχία.

Ο Σολίμα τον επιλέγει ξανά, αυτή τη φορά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Suburra» ενώ το 2015 πρωταγωνιστεί στο «Non essere cattivo/Don't Be Bad», που παρουσιάστηκε στην 72η Mostra del Cinema di Venezia και αποθεώθηκε τόσο από τους κριτικούς όσο και από το κοινό. Ακολούθησαν κι άλλα δημοφιλή πρότζεκτ και η ερμηνεία του Μπόργκι επιβραβεύτηκε με αρκετές διακρίσεις. Μεταξύ των βραβείων του έχει λάβει, είναι το «Nuovo Imaie Talent Award» για το καλύτερο ανερχόμενο ταλέντο στην Ιταλία, χάρη στην υποκριτική του δεινότητα.


Ο ρόλος του Ρόκο Σιφρέντι του ανοίγει τις πόρτες για μια πολλά υποσχόμενη καριέρα, πέρα από τα σύνορα της Ιταλίας. Ήδη το κοινό του αυξήθηκε και το πρόσωπό του δεν είναι άγνωστο πλέον στα social media. To Instagram προφίλ του «εκτοξεύτηκε» μόλις μερικές μέρες μετά την πρεμιέρα της σειράς και σήμερα μετρά σχεδόν 900.000 ακολούθους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης