Κέιτ Μίντλετον: Εκπρόσωπος των Σάσεξ διαψεύδει ότι σχολίασαν το λάθος photoshop που έκανε σε φωτογραφία της

Κέιτ Μίντλετον: Εκπρόσωπος των Σάσεξ διαψεύδει ότι σχολίασαν το λάθος photoshop που έκανε σε φωτογραφία της

«Καμία πηγή κοντά στον πρίγκιπα Ουίλιαμ δεν έχει προσεγγίσει τον Χάρι και τη σύζυγό του» δήλωσε

keit-mintleton
Μετά τα σχόλια γύρω από το αποτυχημένο photoshop της Κέιτ Μίντλετον σε φωτογραφία με τα παιδιά της και τις υποτιθέμενες δηλώσεις των Σάσεξ, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ «έλυσαν» τη σιωπή τους και διέψευσαν πως έχουν κάνει την οποιαδήποτε δήλωση σχετικά με το θέμα.

Πηγή από το περιβάλλον του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, μίλησε στην Page Six κι ισχυρίστηκε πως μόλις το ζευγάρι έμαθε για το λάθος της Κέιτ Μίντλετον στην επεξεργασία της φωτογραφίας της, δήλωσε πως «η Μέγκαν δεν θα έκανε ποτέ αυτό το λάθος».

Ωστόσο, μιλώντας στο Newsweek, εκπρόσωπος του Ιδρύματος «Archewell» του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ δήλωσε πως τα δημοσιεύματα αυτά είναι ψευδή και το ζευγάρι ουδέποτε σχολίασε το λάθος της Κέιτ Μίντλετον.

«Καμία πηγή κοντά στον πρίγκιπα Ουίλιαμ δεν έχει προσεγγίσει τον Χάρι και τη σύζυγό του», δήλωσε.

GIjwqKPXgAA8tWL
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, εξήγησε πως τα σχόλια αυτά σε καμία περίπτωση δεν θα γίνονταν από την πλευρά των Σάσεξ, ενώ τόνισε: «Αυτά τα σχόλια σίγουρα δεν προήλθαν από εμάς».

Το δημοσίευμα εκτός από το γεγονός ότι ανέφερε ψευδώς ότι το ζευγάρι έκανε μια τέτοια δήλωση, ανέφερε επίσης, πως η ίδια πηγή είπε ότι οι Σάσεξ «θα είχαν εκμηδενιστεί», αν είχαν κυκλοφορήσει μια παρόμοια επεξεργασμένη εικόνα.

«Αν ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ το ίδιο πρόβλημα θα είχαν εκμηδενιστεί», ανέφερε η πηγή και πρόσθεσε: «Δεν ισχύουν οι ίδιοι κανόνες και για τα δύο ζευγάρια».

Όλα τα παραπάνω ξεκίνησαν, όταν η Κέιτ Μίντλετον ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία με την ίδια και τα παιδιά της, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας.
κειτ
Το κοινό παρατήρησε πως το στιγμιότυπο είναι «πειραγμένο», ενώ λίγο αργότερα η Κέιτ Μίντλετον παραδέχτηκε η ίδια το λάθος της δημόσια, με μία ανάρτηση στο Twitter.

«Όπως αρκετοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, συχνά πειραματίζομαι με την επεξεργασία των φωτογραφιών. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για οποιοδήποτε μπέρδεμα δημιουργήθηκε με την οικογενειακή φωτογραφία που αναρτήσαμε την Κυριακή. Ελπίζω όλοι να γιορτάζουν μια πολύ χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας. C.» ανέφερε στη δήλωσή της.


Φωτογραφία άρθρου:
Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Φόβος μετατροπής της Γαύδου σε νέα Λαμπεντούζα - Κατά κύματα οι μετανάστες από την Αίγυπτο μέσω Λιβύης

Σκοτώθηκε στην Ιταλία ο γνωστός TikToker «Τζάνε» - Έπεσε από μπαλκόνι χωρίς κάγκελα


Συγγνώμη από τον μάγειρα που μαχαίρωσε επειδή δεν του άρεσε το κοντοσούβλι, ζητά ο 55χρονος στη Θεσσαλονίκη



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης