Χάρης Χριστόπουλος: Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί είναι για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις

Χάρης Χριστόπουλος: Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί είναι για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις

Έχουν γράψει επίσης για την ηλικία μου και ότι η γυναίκα μου με παντρεύτηκε μόνο για τα λεφτά μου, πρόσθεσε ο φωτογράφος

xristopoulos_133
Ο Χάρης Χριστόπουλος μίλησε για τα επαγγελματικά του, τη σύζυγό του, αλλά και τα μεγαλύτερα ψέματα που έχουν γραφτεί για τον ίδιο, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Για την τωρινή φάση της ζωής του, ο γνωστός φωτογράφος αρχικά είπε: «Αυτή την περίοδο σπρώχνω καρότσια, ταΐζω, ετοιμάζω κρέμες, επάγγελμα πατήρ. Η βασική μου εργασία είναι αυτή που έχω με τη γυναίκα μου. Κατά 99% δεν είναι εύκολο κάποιος να δουλεύει μαζί με τον σύντροφό του, εμείς σκοτωνόμαστε 57 φορές την ήμερα και τρεις το βράδυ. Η Ανίτα ζηλεύει, όπως όλες οι γυναίκες, προχθές είχα πάει σε ένα περίπτερο και λίγο η περιπτερού, μια γυναίκα 70 χρονών, μου χαμογελούσε, με εξυπηρετούσε και μου είπε: "Την ξέρεις αυτή την κυρία; Σου έδωσε την τσίχλα λίγο διαφορετικά"».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czshags6obnl)

Για τις συνεργασίες του στον χώρο της μόδας, ανέφερε: «Μερικές ή μερικοί μπορεί να μην είναι καλοί στη συνεργασία, ξέρεις δύσκολοι, ανασφάλειες, τα καταλαβαίνω αυτά, εγώ έκανα τη δουλειά αλλά όταν μου είπαν να συνεργαστούμε δεύτερη φορά είπα ότι έχω κλείσει μέχρι το 2028. Έχω δει και έχω ζήσει τα πάντα. Και στο εξωτερικό που έχω δουλέψει ως βοηθός πολλά χρόνια, δεκαετία του '90 που δουλεύαμε με όλα τα διάσημα μοντέλα, τώρα τι να σου λέω; Τη Ναόμι Κάμπελ, για παράδειγμα, μιλάμε για τρέλα. Θυμάμαι ότι αργούσε 2-3 ώρες, συμπεριφερόταν πραγματικά ως σταρ».

Τέλος, ο Χάρης Χριστόπουλος σχετικά με τα ψευδή δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για τον ίδιο, απάντησε: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα είναι για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις, η ηλικία μου και ότι η γυναίκα μου με παντρεύτηκε μόνο για τα λεφτά μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκροί 21χρονος και 20χρονος σε τροχαίο στην Αριδαία - Το αυτοκίνητό τους έπεσε σε κολώνα

Χρήστος Μιχαηλίδης-Ρόμπιν Σάιμς: Η μυθική ζωή, οι παράνομες αρχαιότητες, η Σχοινούσα και τα απομεινάρια μια τραγωδίας

H φρεγάτα «Ύδρα» έριξε με πυροβόλο κατά δυο UAVs στον Κόλπο του Άντεν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης