Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Το νέο στιγμιότυπο από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Το νέο στιγμιότυπο από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Η ηθοποιός ανησύχησε τους θαυμαστές της για την κατάσταση της υγείας της πριν από μερικές ημέρες

beckinsale
Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ προκάλεσε ανησυχία πριν από μερικές ημέρες, καθώς δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται.

Η 50χρονη ηθοποιός δεν είναι και στην καλύτερη φάση της ζωής της, καθώς θρηνεί τον θάνατο του πατριού της Ρόι Μπατερσμπάι, ο οποίος πέθανε τον Ιανουάριο αφού υπέστη ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ συγχρόνως πάλευε με δύο μορφές καρκίνου. Επίσης, φροντίζει τη μητέρα της Τζούντι Λο, καθώς και εκείνη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου, η Μπέκινσεϊλ αποκάλυψε ότι βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο, καθώς μοιράστηκε μια φωτογραφία από το κρεβάτι με τη γάτα της και έγραψε: «Επισκέπτης».

Δείτε τη φωτογραφία
Screenshot_2024-03-13_130826
Κλείσιμο

Όμως, η σταρ του «Underworld» δεν έχει αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Αρχικά, η Κέιτ Μπέκινσεϊλ αποκάλυψε την είδηση με ανάρτησή της τη Δευτέρα, μία ημέρα μετά την ημέρα της Μητέρας.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί στη μητέρα της με τη δημοσίευσή της, η οποία περιελάμβανε φωτογραφίες της στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου, χωρίς όμως να δώσει κάποια εξήγηση για το τι της συνέβη.

Ωστόσο, θέλησε να ευχαριστήσει τη μητέρα της, που τη βοήθησε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της και βρισκόταν στο πλευρό της.

Συγκεκριμένα, στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Κέιτ Μπέκινσεϊλ έγραψε: «Χρόνια πολλά για την Ημέρα της Μητέρας. Ευχαριστούμε όσους μας αγαπούν και μας στηρίζουν, όταν είμαστε χάλια και προσπαθούν να βεβαιωθούν ότι υπάρχουν κάποια κομμάτια μας που δεν είναι. Και που φροντίζουν τα σκυλιά μας όταν δεν μπορούμε και μας οδηγούν να θυμόμαστε χαρούμενα πράγματα, όταν δεν το κάνουμε. Και να εμφανίζονται όταν είμαστε άρρωστοι και κάθονται μαζί μας. Και στέλνουν μπαλόνια και κάνουν check in και μας βγάζουν από τα σκοτεινά πηγάδια με αγάπη. Σας ευχαριστούμε που μας αγαπάτε, όσους μας αγαπάτε. Είναι τόσο όμορφο. Ευτυχισμένα όλα μαμά. Ο αγώνας σου για χαρά παρά τα δάκρυα είναι η εμπειρία του να παρακολουθείς έναν πολεμιστή από κοντά. Σ' αγαπώ».

Δείτε την ανάρτηση


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκροί 21χρονος και 20χρονος σε τροχαίο στην Αριδαία - Το αυτοκίνητό τους έπεσε σε κολώνα

Χρήστος Μιχαηλίδης-Ρόμπιν Σάιμς: Η μυθική ζωή, οι παράνομες αρχαιότητες, η Σχοινούσα και τα απομεινάρια μια τραγωδίας

H φρεγάτα «Ύδρα» έριξε με πυροβόλο κατά δυο UAVs στον Κόλπο του Άντεν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης