Μαρία Αντωνά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor - Άλλαξα εντελώς εικόνα για την Ασημίνα, είπε

Μαρία Αντωνά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor - Άλλαξα εντελώς εικόνα για την Ασημίνα, είπε

«Σε σημείο που αισθανόμουν άσχημα για όσα σκεφτόμουν για εκείνη στο παρελθόν» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης

maria-antona
Μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Μαρία Αντωνά μίλησε για την εμπειρία της, ενώ αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε για τη Χρύσα και τον Φάνη.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» κι αρχικά, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Όταν γύρισα είχα ταχυπαλμία, μου λείπει η καλύβα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είχα αποφασίσει ότι το Survivor έχει τελειώσει για μένα σαν εμπειρία, δεν έδωσα το 100% του εαυτού μου στη δοκιμασία. Μου έκανε εντύπωση που ο Σάββας είπε ότι η Ασημίνα ζηλεύει τη Δαλάκα, δεν ισχύει αυτό. Παράξενο που το ίδιο λένε και στη μπλε ομάδα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czq1xugu9tp5)
Κλείσιμο

Μιλώντας για την Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε: «Άλλαξα εντελώς εικόνα για την Ασημίνα όταν τη γνώρισα, σε σημείο που αισθανόμουν άσχημα για όσα σκεφτόμουν για εκείνη στο παρελθόν».

Για τις δηλώσεις που έκανε για τη Χρύσα και τον Φάνη, ανέφερε: «Εγώ είπα ότι είδα μια μεγάλη υποστήριξη του Φάνη για τη Χρύσα, δεν άφησα κάποιο ερωτικό υπονοούμενο».

Όσο για τα σχόλια που έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας για την ίδια και την εμφάνισή της στο Survivor, η Μαρία Αντωνά δήλωσε: «Μου τα μετέφεραν οι νέοι παίκτες αυτά. Είναι μια δική μου στιγμή και δεν θέλω να δώσω χρόνο σε ανθρώπους που αποτελούν παρελθόν και για μένα και για τον σύντροφό μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ο καθένας μπορεί να σε βλέπει όμορφο ή άσχημο».

Τέλος, για τον Άρη Σοϊλέδη, είπε: «Μου είχε λείψει, νιώθω ότι έγινε περήφανος για μένα. Έχω ήδη προτείνει σε ένα μελλοντικό All Star να πάμε μαζί».


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο-ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ τα δευτερόλεπτα της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη

Νάντια Χαλαμανδάρη: Η τραγική απώλεια του 49χρονου συζύγου της, πρίγκηπα της Ισπανίας από επιπλοκές κορωνοϊού και γρίππης

Νέος πόλεμος των Άστρων: Οι ΗΠΑ πάτησαν ξανά στη Σελήνη , αλλά ήρθαν δεύτεροι μετά την Ινδία - Η κούρσα για επανδρωμένη αποστολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης