Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Για τον μέσο Έλληνα, η Eurovision είναι ο Σάκης Ρουβάς που σκίζει το μπλουζάκι

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Για τον μέσο Έλληνα, η Eurovision είναι ο Σάκης Ρουβάς που σκίζει το μπλουζάκι

«Εγώ πιστεύω ότι στη χειρότερη αυτό το κομμάτι θα είναι στη δεκάδα» είπε για το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι

posidonas-giannopoulos__1_
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε τις δηλώσεις της Εύης Δρούτσας σχετικά με το κομμάτι της Μαρίνας Σάττι, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στη Eurovision.

Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια Σου», αναφέρθηκε στο τραγούδι «Ζάρι», ενώ τόνισε πως «στηρίζεται στον απόλυτο ήχο της εποχής».

«Για τον μέσο Έλληνα, η Eurovision είναι ο Σάκης Ρουβάς που σκίζει το μπλουζάκι. Εγώ πιστεύω ότι στη χειρότερη αυτό το κομμάτι θα είναι στη δεκάδα. Νομίζω ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός θα κάνει "παπάδες"», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czq11admcg0x)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναρφέρθηκε στην κατηγορία της Εύης Δρούτσα, ότι η Μαρίνα Σάττι της έκλεψε τον στίχο «τα τα τα» από το «Δυνατά» που είχε γράψει για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα.

«Είναι αστείο αυτό που είπε η Εύη Δρούτσα. Κλέβει κάποιος που έχει "τα τα τα" κάποιον άλλον που έγραψε "τα τα τα"; Νομίζω ότι η Εύη Δρούτσα με αυτή τη δήλωση υποτιμά τον εαυτό της», σημείωσε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Η βραδιά της ανακοίνωσης ήταν κουραστική, δεν χρειαζόταν να τραγουδήσουν ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα».


Ειδήσεις
 σήμερα:

Βίντεο-ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ τα δευτερόλεπτα της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη

Νάντια Χαλαμανδάρη: Η τραγική απώλεια του 49χρονου συζύγου της, πρίγκηπα της Ισπανίας από επιπλοκές κορωνοϊού και γρίππης

Νέος πόλεμος των Άστρων: Οι ΗΠΑ πάτησαν ξανά στη Σελήνη , αλλά ήρθαν δεύτεροι μετά την Ινδία - Η κούρσα για επανδρωμένη αποστολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης