Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια Σου», αναφέρθηκε στο τραγούδι «Ζάρι», ενώ τόνισε πως «στηρίζεται στον απόλυτο ήχο της εποχής».
«Για τον μέσο Έλληνα, η Eurovision είναι ο Σάκης Ρουβάς που σκίζει το μπλουζάκι. Εγώ πιστεύω ότι στη χειρότερη αυτό το κομμάτι θα είναι στη δεκάδα. Νομίζω ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός θα κάνει "παπάδες"», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czq11admcg0x)
Στη συνέχεια, αναρφέρθηκε στην κατηγορία της Εύης Δρούτσα, ότι η Μαρίνα Σάττι της έκλεψε τον στίχο «τα τα τα» από το «Δυνατά» που είχε γράψει για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα.
«Είναι αστείο αυτό που είπε η Εύη Δρούτσα. Κλέβει κάποιος που έχει "τα τα τα" κάποιον άλλον που έγραψε "τα τα τα"; Νομίζω ότι η Εύη Δρούτσα με αυτή τη δήλωση υποτιμά τον εαυτό της», σημείωσε.
Τέλος, συμπλήρωσε: «Η βραδιά της ανακοίνωσης ήταν κουραστική, δεν χρειαζόταν να τραγουδήσουν ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.