Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Ντόναλντ Τραμπ: Είναι το απόλυτο τέρας

Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Ντόναλντ Τραμπ: Είναι το απόλυτο τέρας

«Είναι ένας τόσο κακός, άσχημος και μισητός άνθρωπος» πρόσθεσε ο ηθοποιός

robert-nte-niro
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο χαρακτήρισε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ως το «απόλυτο τέρας».

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο «Real Time With Bill Maher», ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αναφέρθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας την αντιπάθειά του.

«Είναι ένας τόσο κακός, άσχημος και μισητός άνθρωπος. Δεν θα έπαιζα ποτέ μαζί του, ακόμα κι αν ήταν ηθοποιός, γιατί δεν μπορώ να δω τίποτα καλό σε αυτόν. Τίποτα απολύτως», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, τόνισε πως σε περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ έβγαινε ξανά πρόεδρος, θα ήταν «εφτιάλτης», ενώ ανέφερε επιπλέον, πως μια ψήφος υπέρ του Μπάιντεν θα επέστρεφε την Αμερική πίσω στην κανονικότητα.

«Απλώς δεν θέλω να νιώσω ξανά όπως ένιωθα. Και νομίζω πως είμαστε πολλοί που δεν το θέλουμε», είπε αναφερόμενος στην προεδρία του Τραμπ το 2016.

Κλείσιμο
Τέλος, πρόσθεσε: «Μετά από αυτή την εκπομπή, αν κερδίσει στις εκλογές, θα έρθει να με βρει. Θα συμβούν πράγματα που κανείς μας δεν μπορεί να φανταστεί. Αυτό συμβαίνει σε αυτό το είδος δικτατορίας που θέλει».

«Είναι κοινωνιοπαθής, ψυχοπαθής, κακοήθης ναρκισσιστής. Είναι ένα επικίνδυνο άτομο. Οι άνθρωποι κατά κάποιο τρόπο πιστεύουν ότι θα είναι η απάντηση στις προσευχές τους, όποιες κι αν είναι αυτές, αλλά ο Θεός ξέρει», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις
 σήμερα:

Βίντεο-ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ τα δευτερόλεπτα της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη

Νάντια Χαλαμανδάρη: Η τραγική απώλεια του 49χρονου συζύγου της, πρίγκηπα της Ισπανίας από επιπλοκές κορωνοϊού και γρίππης

Νέος πόλεμος των Άστρων: Οι ΗΠΑ πάτησαν ξανά στη Σελήνη , αλλά ήρθαν δεύτεροι μετά την Ινδία - Η κούρσα για επανδρωμένη αποστολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης