Αριάνα Γκράντε: Ζητά από το κοινό της να μη στέλνει μηνύματα σε δικούς της ανθρώπους για το νέο της άλμπουμ

Αριάνα Γκράντε: Ζητά από το κοινό της να μη στέλνει μηνύματα σε δικούς της ανθρώπους για το νέο της άλμπουμ

«Ήθελα να πω πως όποιος στέλνει μηνύματα μίσους σε ανθρώπους της ζωής μου, με βάση τα τραγούδια μου, δεν με υποστηρίζει» έγραψε

ariana-gkrante
Η Αριάνα Γκράντε κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ «Eternal Sunshine», το οποίο περιέχει μέσα πολλές αναφορές στο διαζύγιό της από τον Ντάλτον Γκόμεζ, αλλά και τη νέα της σχέση με τον Ίθαν Σλέιτερ.

Το κοινό της έχει ήδη εκφράσει τις πρώτες του αντιδράσεις, όμως η σταρ μια μέρα την κυκλοφορία του άλμπουμ της, θέλησε να του ζητήσει κάτι.

Όπως αναφέρει σε story της στο Instagram, θέλει οι θαυμαστές της να κρίνουν τη μουσική της και μόνο και να σταματήσουν να στέλνουν μηνύματα μίσους σε ανθρώπους που βρίσκονται ή βρίσκονταν, στη ζωή της, εννοώντας μάλλον, τον πρώην της.

«Ήθελα απλά να πω πως όποιος στέλνει μηνύματα μίσους σε ανθρώπους της ζωής μου, με βάση τα τραγούδια μου στο άλμπουμ, δεν με υποστηρίζει και κάνει το εντελώς αντίθετο από όσα πρεσβεύω όλον αυτόν τον καιρό», έγραψε.
ariana
Τόνισε μάλιστα, πως κατ' αυτόν τον τρόπο, παρερμηνεύεται ο σκοπός πίσω από τη μουσική της.

«Σας ζητώ να μην το κάνετε αυτό. Δεν είναι αυτός τρόπος για να με υποστηρίξετε. Είναι το αντίθετο», συνέχισε στο story της.

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αν και αυτό το άλμπουμ καταγράφει πολλές οδυνηρές στιγμές, είναι επίσης συνυφασμένο με μια γραμμή βαθιάς, ειλικρινούς αγάπης. Εάν δεν μπορείτε να το καταλάβετε, παρακαλώ ακούστε το πιο προσεκτικά».


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο-ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ τα δευτερόλεπτα της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη

Νάντια Χαλαμανδάρη: Η τραγική απώλεια του 49χρονου συζύγου της, πρίγκηπα της Ισπανίας από επιπλοκές κορωνοϊού και γρίππης

Νέος πόλεμος των Άστρων: Οι ΗΠΑ πάτησαν ξανά στη Σελήνη , αλλά ήρθαν δεύτεροι μετά την Ινδία - Η κούρσα για επανδρωμένη αποστολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης