Η Ελένη Ανουσάκη σχολίασε τα τηλεοπτικά ριάλιτι, αλλά και τους ανθρώπους που βγαίνουν από αυτά.
Η ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα «On Time» κι ανέφερε αρχικά: «Το ριάλιτι το μισώ. Δεν είναι ριάλιτι, στήνεται ένας ψεύτικος καβγάς, μια επίθεση για την ακροαματικότητα. Μισώ αυτή την τηλεόραση, βλέπω έναν εξευτελισμό της γυναίκας».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία. «Εγώ δεν είχα ποτέ καμία αντιπαράθεση με τους ανθρώπους που αγαπούσαν άνδρες. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν κοντά μου ως ηθοποιοί. Υπήρχαν κι ηθοποιοί που δεν το έλεγαν ότι τους άρεσαν οι άνδρες. Άλλο τι φανταζόμασταν εμείς. Ήταν διακριτικοί άνθρωποι κι είχαν τη ζωή τους. Τότε δεν ήταν ξεσαλωμένοι», τόνισε.
Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν ντυνόταν ένας άνδρας γυναίκα, να βγει στην τηλεόραση και να γελοιοποιήσει τη γυναίκα. Αυτοί που διευθύνουν τα κανάλια δεν βλέπουν; Δεν ξέρουν ότι ένας άνθρωπος θα σταθεί και θα θαυμάσει το ωραίο, το κομψό, το σωστό; Γιατί όλο αυτό το πράγμα; Αυτό είναι πούλημα και ξεπούλημα. Ξεπουλάμε την αισθητική μας άποψη. Ξεπουλάμε την ψυχή μας, τη ζωή μας και καταλήγουν οι άνθρωποι στον δρόμο».
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».