Ο γνωστός ηθοποιός θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» την Κυριακή κι απόσπασμα από τις δηλώσεις του προβλήθηκε στο «Happy Day».
«Με έπιασε ένας πανικός όταν έφυγε από το σπίτι και ο μικρός μου γιος, λέω "τώρα τι γίνεται;". Μετά είπα ότι πρέπει να το δω από την θετική πλευρά και να νιώσω ξανά τον έρωτα με τη σύζυγό μου», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czo7cgtu2go9)
Στη συνέχεια, εξήγησε πως μέχρι τώρα, τόσο εκείνος, όσο κι η γυναίκα του είχαν βάλει σε δεύτερη μοίρα τη σχέση τους, αφού προτεραιότητά τους ήταν τα παιδιά τους.
«Μέχρι τώρα δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε τίποτα από αυτά που σκεφτόμουν, είτε γιατί τα παιδιά πηγαινοέρχονται, είτε γιατί οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν το έχουν επιτρέψει. Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα βρούμε αυτή τη δυνατότητα», εξήγησε.
Τέλος, πρόσθεσε: «Διαπίστωσα ότι και οι δύο θέλαμε πολύ να ξανανιώσουμε ότι είχαμε ζήσει στο παρελθόν και μου άρεσε πολύ αυτό. Είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα, γιατί προηγούνται τα παιδιά»
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.