Ιεροκλής Μιχαηλίδης για τα ομόφυλα ζευγάρια: Ο οποιοσδήποτε πρέπει να είναι ελεύθερος να απολαύσει ό,τι τον ευχαριστεί

Ιεροκλής Μιχαηλίδης για τα ομόφυλα ζευγάρια: Ο οποιοσδήποτε πρέπει να είναι ελεύθερος να απολαύσει ό,τι τον ευχαριστεί

«Πρέπει να μπούμε στη θέση των ανθρώπων που αισθάνονται περιθωριοποιημένοι» πρόσθεσε ο ηθοποιός

ieroklis-mihailidis
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε για τη σχέση του με το παιδί του, τη δημοσιότητα, αλλά και το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, ανέφερε: «Η δημοσιότητα δεν είναι κάτι το φοβερό. Είναι σαν να ζεις σε ένα χωριό 1.000 κατοίκων και σε ξέρουν όλοι».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν έχω πάει ποτέ σε κάποιο μαγαζί και να τραβάνε τα μαλλιά τους ή να ουρλιάζουν. Το καλό με τη δουλειά μας είναι ότι μπορεί να έχεις κάποιες διευκολύνσεις».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czo6jdz65zm9)


Όσο για την έπαρση που έχουν κάποια αναγνωρίσιμα πρόσωπα, δήλωσε: «Όλοι ερωτοτροπούμε με την έπαρση. Παίρνεις τον εαυτό σου στα σοβαρά, δεν γίνεται να μην πιστεύεις στον εαυτό σου. Όσο πιο πολύ το ελέγχεις, τόσο καλύτερα. Ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που δεν με θεωρεί αρκετά σημαντικό, ώστε να συνεργαστεί μαζί μου».

Για το παιδί του και τον ρόλο του ίδιου ως πατέρας, ανέφερε: «Ψυχικά και συναισθηματικά είμαι πολύ κοντά στο παιδί μου. Οι υποχρεώσεις με έκαναν να μην περνάω τόσο χρόνο μαζί του και έχω ενοχές για αυτό. Θα καταλάβω απόλυτα τον ρόλο του παππού, μόνο όταν δεν θα έχω τίποτα να κάνω και αφιερωθώ εκεί».

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε επίσης, για τα social media. «Υπάρχουν άνθρωποι που τηρούν τα προσχήματα και άλλοι που είναι ανελέητοι. Ο απλός κόσμος, με τα social media, μπορεί πανεύκολα να γίνει όχλος. Αυτό είναι επικίνδυνο. Πλέον υπάρχουν συμπεριφορές λιντσαρίσματος, που είναι αδιανόητες. Έχω ένα πολύ μεγάλο όριο ανοχής και κάποιοι ξεπερνούν τα όρια εξαιτίας της ηπιότητας. Πολύ πρόσφατα, εξαιτίας ενός περιστατικού, σκέφτηκα να χειροδικήσω», τόνισε.

Τέλος, για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο ηθοποιός είπε: «Πρέπει να μπούμε στη θέση των ανθρώπων που αισθάνονται περιθωριοποιημένοι. Οποιοσδήποτε άνθρωπος πρέπει να είναι ελεύθερος να απολαύσει ό,τι τον ευχαριστεί».


Ειδήσεις σήμερα:

Βομβιστική επίθεση στον Πειραιά: Νονοί και ποινικοί προσπαθούσαν να ελέγξουν το βενζινάδικο - Δείτε βίντεο

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία από την ερχόμενη Τρίτη, λέει ο Κολυδάς

Πώς δρούσε η οργάνωση που νόθευε καύσιμα και ποτά - Ο «αρχηγός», ο «Λουκάς» και η καταγγελία που τους πρόδωσε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης