Το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 22:10 η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται στ «Σπίτι με το MEGA»τον Νίκο Μακρόπουλο.
Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα παρασκήνια της μουσικής εκπομπής και απέσπασε δηλώσεις από τους καλεσμένους.
«Αισθάνομαι υπέροχα. Πραγματικά αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου εδώ στο ‘Σπίτι με το MEGA’. Ήταν τέτοια η φιλοξενία και η αγκαλιά που μου έκαναν όλοι εδώ που μόνο καλά είχα να περάσω», είπε ο Νίκος Μακρόπουλος.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czo79g4gfqjd)
Δίπλα του θα βρεθούν οι Χριστίνα Μαραγκόζη, Λένα Παπαδοπούλου, Χρήστος Παπαδόπουλος. Special guest ο μουσικοσυνθέτης και στιχουργός, Αλέκος Χρυσοβέργης, Στη βραδιά συμμετέχει ο Βασίλης Δήμας.
«Είναι ένας καλλιτέχνης που εκτιμώ και θαυμάζω πολύ. Έχει χιούμορ, είναι ωραίος τύπος πολύ» σημείωσε η Λένα Παπαδοπούλου.
Ο συνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος, τόνισε: «Ο Νίκος είναι ένας πολύ καλός λαϊκός τραγουδιστής από τους λίγους που έχουν εναπομείνει στην Ελλάδα. Είμαστε φίλοι, αυτό μετράει. Είναι από τους λίγους τραγουδιστές της πρώτης γραμμής που είναι και ντόμπρα και εντάξει παιδιά».
«Τον Νίκο τον γνωρίζω από πολύ μικρό. Ένα πολύ καλό παιδί και καλός τραγουδιστής», αποκάλυψε ο Αλέκος Χρυσοβέργης.
Ακόμα, λαμπερά πρόσωπα της δημοσιογραφίας, της υποκριτικής και του αθλητισμού διασκεδάζουν και μας χαρίζουν κέφι: Στέλλα Γκαντώνα, Σωτήρης Ξενάκης, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Αθανασία Ακρίβου, Μαρία Αστερίου, Ηλιάνα Κουλαρμάνη, Μάρα Δαρμουσλή, Δημοσθένης Καρμοίρης, Άννα Μπεζάν, Γιάννης Δρυμωνάκος κ.
«Μία γνήσια λαϊκή φωνή που για όλους εμάς έχει μείνει ανεξίτηλη», είπε η Στέλλα Γκαντώνα.
«Έχω ακούσει πολύ Νίκο Μακρόπουλο. Στο αμάξι μου είχα όλα τα cd από τον Νίκο Μακρόπουλο», ανέφερε ο Αλέξανδρος Μαρτίδης.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.