Survivor 2024: Εξαντλημένη και με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε η Μαρία Αντωνά - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Εξαντλημένη και με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε η Μαρία Αντωνά - Δείτε βίντεο

Το... ρεσιτάλ ερμηνείας του Νίκου, ο ξαφνιασμένος Σταμάτης, η απογοητευμένη Μαρία, ο καυγάς Τζέιμς-Ασημίνας και οι μάχες για το φαγητό και την παραμονή

MixCollage-08-Mar-2024-02-21-AM-9292
Η 9η εβδομάδα στο Survivor 2024 ολοκληρώθηκε με την Μαρία Αντωνά να αποχωρεί εξαντλημένη και με δάκρυα στα μάτια από τον Άγιο Δομίνικο και τις συνυποψήφιές της Αναστασία Τσέρου και Ευγενία Μπόρλα από τους Διάσημους και  Μαριλίνα Βακονδίου από τους Μαχητές να παραμένουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Μπορεί η εβδομάδα να είχε ξεκινήσει ιδανικά για τους Κόκκινους που έκαναν το 1-0 στις ασυλίες, όμως οι Μαχητές απάντησαν με 3 σερί νίκες κάνοντας το 3-1, έσπασαν την παράδοση και πήραν τα παιχνίδια της Καραϊβικής αλλά και το έπαθλο φαγητού, αφού αυτή τη φορά δεν υπήρξε έπαθλο επικοινωνίας.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (7/3) οι Survivors σχολίασαν το πόσο διασκέδασαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της Καραϊβικής. Οι Κόκκινοι στάθηκαν κυρίως στο... ρεσιτάλ ερμηνείας του Νίκου Ρικουνάκη, ενώ οι Μπλε που χόρτασαν τόσο από φαγητό, αφού κέρδισαν με 5-4, όσο και από γέλιο τα είχαν με τον Γκιουλέκα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cznoy03d139t)
Κλείσιμο


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cznpfyys0721)


Από τους Μπλε ξαφνιασμένος εμφανίστηκε ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ο οποίος είδε τη Σταυρούλα Χρυσαειδή (ανήκει στην άλλη υποομάδα των Μπλε) μετά τη νίκη στα παιχνίδια της Καραϊβικής να τρέχει και να τον αγκαλιάζει

Σαστισμένος ο Σταμάτης, δεν ήξερε πώς να αντιδράσει, ενώ εξέφρασε την απορία του αργότερα, μιλώντας στη κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Ώπα, τι έγινε τώρα εδώ;» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ντάξει, θεωρώ ότι μπορεί να έχουν συμβεί πολλά ανάμεσά μας και να είμαι στην άλλη παρέα, αλλά ήταν η χαρά της. Ήταν μια εκδήλωση χαράς της Σταυρούλας».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cznpj4r5jzbl)


Η μόνη που έδειξε να μην διασκεδάζει και τόσο ήταν η Μαρία Αντωνά, η οποία δήλωσε απογοητευμένη.

«Πάμε σε έναν ακόμα αγώνα σε αυτόν του επάθλου που δεν ξέρουμε αν κρύβει από πίσω επικοινωνία, δικούς μας ανθρώπους, φαγητό, καφέ ή τι άλλο. Πολύ σημαντικό για έναν άνθρωπο που μπαίνει σε μια φάση μονομαχίας να μπορέσει να ανακτήσει τις δυνάμεις του και την ψυχολογία του», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξέφρασε τα συναισθήματά της: «Κάθε μέρα πηγαίνω όλο και πιο απογοητευμένη στους στίβους μάχης. Ξέρετε ότι ο Αλέξης έχει χτυπήσει πάρα πολύ το μάτι του, οπότε δεν ξέρω αν θα είναι σε φάση να αγωνιστεί. Ο Σάββας παραμένει εδώ και αρκετό καιρό εκτός, το ίδιο και η Ασημίνα. Η Κατερίνα λείπει, ήταν να παίξει, αλλά έχει κάποιες στομαχικές διαταραχές».

Κατέληξε λέγοντας: «Τώρα με τι ψυχολογία να πας όταν λείπει το 1/3 της ομάδας, εντάξει είναι λίγο περίεργο, πέφτει μεγαλύτερη ευθύνη».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cznpm7l3z5m1)


Στο ceremony πριν τον αγώνα επάθλου φαγητού οι παίκτες των δύο ομάδων σχολίασαν τόσο τα παιχνίδια της Καραϊβικής, όσο και τους πανηγυρισμούς του Ρικουνάκη με την αντίπαλη ομάδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cznpq1ovst3t)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cznpxkl3iasx)



Οι Διάσημοι και οι Μαχητές μπήκαν στο στίβο μάχης με αρκετές απουσίες, αφού οι Γκέντσογλου, Δαλάκα, Παππάς, Ασημίνα, Χρύσα, Παντελής και Φάνης ήταν εκτός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cznq0yif0ta9)


Ο αγώνας ήταν ντέρμπι μέχρι το 7-7, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν σε Best of εκεί οπου οι Μπλε δεν επέτρεψαν στους Κόκκινους να πάρουν ούτε μία νίκη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cznqc9ofhnwx)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czns8cnu2sq9)


Τον τελευταίο πόντο για τους Μαχητές έφερε η Σταυρούλα Χρυσαειδή απέναντι στην Αναστασία γράφοντας το τελικό 10-7.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cznsgedbyjht)


Μετά τον αγώνα Τζέιμς Καφετζής και Ασημίνα Χατζηανδρέου ήρθαν πάλι σε έντονη αντιπαράθεση.

«Ασημίνα, αν θέλεις να γίνεις Δαλάκα κάποια στιγμή πρέπει να είσαι ειλικρινής και αγωνιστική! Η Κατερίνα τώρα θα έβγαινε και θα μου απαντούσε. Όπως βγήκε προχθές με το MVP και είπε «δεν ήθελα να δώσω ούτε την Μαριλίνα ούτε την Άιρα και έδωσα μια μεσαία παίκτρια. Εάν αξίζει η Έλενα, θα την νικήσει». Και δυστυχώς έχασε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς Καφετζής με την 24χρονη παίκτρια των Διασήμων στο Survivor να απαντά απευθείας εμφανώς ενοχλημένη.

«Το πόσο εριστικός είσαι το βλέπει ο κόσμος! Πόσο εριστικός και πόσο κακός είσαι, το βλέπει ο κόσμος» δήλωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου. «Η κουβέντα που είπες και μόνο δείχνει το πόσο εριστικός και το πόσο κακός άνθρωπος είσαι».

«Γιατί κρίνεις έναν άνθρωπο στην περίοδο που είναι, με το χέρι έτσι. Μόνο αυτό θέλω να σου πω και τίποτα άλλο. Το πόσο κακός είσαι φαίνεται από τα λεγόμενα σου. Έχεις κερδίσει ένα έπαθλο φαγητού, θα πας να το απολαύσεις με την ομάδα σου, είμαστε σε πολύ άσχημη κατάσταση και σε βρίσκω πάρα πολύ εριστικό με το να μου λες αν είμαι καλή παίκτρια ή όχι» πρόσθεσε, εν εξάλλω, η παίκτρια των κόκκινων προς τον Τζέιμς Καφετζή στο Survivor της Πέμπτης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cznswty4beyp)


Πριν οι 4 υποψήφιες προς αποχώρηση βρεθούν ξανά στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν την παραμονή τους σχολίασαν την διαδικασία.

Η Ευγενία είπε πως τη στενοχωρεί που θα τεθεί αντιμέτωπη με παίκτριες της ίδιας ομάδας, ενώ η Αναστασία εμφανίστηκε συγκινημένη και δεν μπορούσε να μιλήσει όταν επιχείρησε να πει κάτι για έναν φίλο της που από τότε που τον γνώρισε την βοήθησε να πάει μπροστά στη ζωή της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czntexvm2sah)


Η Μαρία τόνισε πως δεν ξέρει αν μπορεί το σώμα της να αντέξει και 3η μονομαχία παραμονής, σημειώνοντας πως ήδη σκέφτεται να ανοίγει την πόρτα τους σπιτιού της και να βλέπει τους δικούς της ανθρώπους.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czntjk1wprgh)

Από την πλευρά της η Μαριλίνα τόνισε πως δεν έχει άγχος για τη μονομαχία και επέλεξε να ασχοληθεί με τους Τζέιμς και Σταυρούλα επειδή, όπως της είπε ένα πουλάκι, είπαν στην Αναστασία να διαλέξει στόχο που δεν θα τον έχει για να αποχωρήσει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czntobmjpfrt)


Την ώρα της μονομαχίας παραμονής ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα στατιστικά των παικτριών, όπου πρώτη ήταν η Αναστασία Τσέρου με 54%, ακολούθησε η Μαρία Αντωνά με 41%, η Μαριλίνα Βακονδίου με 32% και τέλος η Ευγενία Μπόρλα με 10%.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cznuc96ig3yx)


Η Αναστασία Τσέρου ήταν αυτή που επέλεξε τον τελικό στόχο, που ήταν ο περιστρεφόμενος άξονας με τους κύβους. Ο «εφιάλτης» του Αλέξη Παππά, καθώς τον δυσκόλεψε πολύ όταν ήταν ο ίδιος υποψήφιος για αποχώρηση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cznudq145ik9)


Τα ζευγάρια που αγωνίστηκαν αρχικά ήταν η Αναστασία με την Ευγενία και η Μαρία με τη Μαριλίνα με στόχο τις 4 νίκες. Πρώτη η Αναστασία εξασφάλισε την παραμονή της στο ριάλιτι επικρατώντας με 4-0 της Ευγενίας και ακολούθησε η Μαριλίνα που νίκησε με 4-2 την Μαρία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cznugixq0i69)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cznuy1842sop)


Ευγενία και Μαρία τα έδωσαν όλα στον τελικό με την πρώτη να επικρατεί της δεύτερης με 4-2.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cznve8i97gc1)


Έτσι η Μαρία Αντωνά ήταν η παίκτρια που έπρεπε να πάρει τη δάδα της και να επιστρέψει στους δικούς της μετά από 9 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cznvt34unpsx)


«Νιώθω πάρα πολύ καλά, πολύ γεμάτη και είμαι πολύ χαρούμενη που έζησα αυτή την εμπειρία» παραδέχθηκε αρχικά με χαμόγελο η Μαρία Αντωνά για να «σπάσει» και να δακρύσει στη συνέχεια κατά την αποχώρηση της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cznvuitteo8x)




Ειδήσεις σήμερα:

Τσικνοπέμπτη: «Πήραν φωτιά» οι ψησταριές, τσικνίζουν και στη Βαρβάκειο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Θεσσαλονίκη: 28χρονη κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της τη βίαζε επί δύο χρόνια

Κέιτ Μίντλετον: «Είναι στα καλύτερα χέρια, θα επιστρέψει» - Ο θείος της Μίντλετον μίλησε στο Big Brother για την πριγκίπισσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης