Τζέιμς Μποντ: Οι παραγωγοί της νέας ταινίας θέλουν τον Κίλιαν Μέρφι στον ρόλο του πράκτορα

Τζέιμς Μποντ: Οι παραγωγοί της νέας ταινίας θέλουν τον Κίλιαν Μέρφι στον ρόλο του πράκτορα

«Έτσι θα αναβαθμιστεί το franchise του Μοντ με έναν ηθοποιό που βρίσκεται στην κορυφή» γράφουν δημοσιεύματα

murfyArthrou
Τον Κίλιαν Μέρφι διεκδικούν για τον ρόλο του επόμενου Τζέιμς Μποντ, οι δημιουργοί της νέας ταινίας για τον δημοφιλή κινηματογραφικό πράκτορα.

Μπορεί να έχουν ακουστεί πολλά ονόματα για το ποιος ηθοποιός θα αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ, αλλά «τα αφεντικά του Μποντ θέλουν τον Οπενχάιμερ», όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από διεθνή πρακτορεία, «θέλουν τον Μέρφι».


Σύμφωνα με τη Sun, «ο Κίλιαν Μέρφι είναι η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή και αυτός θα ήταν ο απόλυτος ρόλος για εκείνον. Αυτός είναι ένας τρόπος να αναβαθμιστεί το franchise του Μποντ, με έναν ηθοποιό που βρίσκεται στην κορυφή του παιχνιδιού του».

Η DailyMail αναφέρει από την άλλη, ότι η παραγωγός που έχει αναλάβει το φιλμ, Μπάρμπαρα Μπρόκολι «παρακολουθεί στενά τον Κίλιαν τον τελευταίο χρόνο.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος για να αποφασίσει, καθώς οι εργασίες για την 26η ταινία Μποντ δεν θα ξεκινήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από τα τέλη του επόμενου έτους».

Πάντως, αν ο Μέρφι πει το «ναι», τότε είναι πολύ πιθανό να έχει για «κορίτσι του» την Τζόντι Κόμερ, που σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων, είναι το επικρατέστερο όνομα που λέγεται ότι θα αναλάβει το ρόλο της γυναίκας που θα σαγηνεύσει τον Τζέιμς Μποντ στη νέα του ταινία. Η 31χρονη ηθοποιός από το Λίβερπουλ γνώρισε σουξέ ως αδίστακτη δολοφόνος στην spy-action thriller σειρά «Killing Eve», το 2018 και θεωρείται το επόμενο μεγάλο όνομα στον πλανήτη των σταρ.
Κλείσιμο
jodicomer


Ειδήσεις σήμερα:

Τσικνοπέμπτη: «Πήραν φωτιά» οι ψησταριές, τσικνίζουν και στη Βαρβάκειο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Θεσσαλονίκη: 28χρονη κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της τη βίαζε επί δύο χρόνια

Κέιτ Μίντλετον: «Είναι στα καλύτερα χέρια, θα επιστρέψει» - Ο θείος της Μίντλετον μίλησε στο Big Brother για την πριγκίπισσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης