Κόλαφος ήταν η Νανά Παλαιτσάκη εναντίον του Δημήτρη Παπανώντα, το πρωί της Πέμπτης 7 Μαρτίου. Η δημοσιογράφος σχολίασε τη δήλωση του συνεργάτη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Νόνη Δούνια: «Καλή επιτυχία στην Ευρωβουλή, θα τους μάθει μόντελιγκ».
Η Νανά Παλαιτσάκη καταφέρθηκε εναντίον του, λέγοντας: «Η Νόνη κατ΄ αρχάς είναι η πρώτη γυναίκα βουλευτής, που εκλέχτηκε στον Πειραιά σε μία πάρα πολύ δύσκολη περιφέρεια, είναι γυναίκα και ο Δημήτρης Παπανώτας μιλά εξαιρετικά κακοποιητικά για τις γυναίκες».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cznblz33e081)
Η ίδια συνέχισε, λέγοντας: «Είναι η δεύτερη που αναφέρεται, μετά από την Μπέττυ Μαγγίρα. Δυστυχώς τα στερνά τιμούν τα πρώτα λένε. Από έναν άνθρωπο που θέλει να αυτοπροσδιορίζεται μορφωμένος, ότι έχει γνώσεις ότι βρίσκεται στα media τόσα πολλά χρόνια, θα περίμενα μία εντελώς διαφορετική συμπεριφορά».
«Επειδή τον ενδιαφέρει να κατέβει στην πολιτική, θα μπορούσα να πω ότι αυτά τα οποία λέει προκύπτουν από μία αντιζηλία που νιώθει για αυτό που δεν μπορεί να είναι. Πιάνει την κ. Μπέττυ Μαγγίρα και την κατακρίνει για την ηλικία της, κάτι το οποίο είναι τελείως απαράδεκτο και την κ. Νόνη Δούνια για το πώς και για το γιατί θα πάει στο Ευρωκοινοβούλιο, αν πάει γιατί ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί; Η Νόνη είναι μία γυναίκα, η οποία καταξιώθηκε, ψηφίστηκε, έχει γνώσεις, μια δομημένη προσωπικότητα και δεν μπορεί να αποδομείται καμία κυρία με αυτόν τον τρόπο» είπε τέλος, η Νανά Παλαιτσάκη για τον Δημήτρη Παπανώτα.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας