Νανά Παλαιτσάκη για Δημήτρη Παπανώτα: Μιλάει εξαιρετικά κακοποιητικά για τις γυναίκες

Νανά Παλαιτσάκη για Δημήτρη Παπανώτα: Μιλάει εξαιρετικά κακοποιητικά για τις γυναίκες

«Αυτά που λέει προκύπτουν από μία αντιζηλία που νιώθει για αυτό που δεν μπορεί να είναι» τόνισε για τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα για τη Νόνη Δούνια

palaitsaki_papanwtas
Κόλαφος ήταν η Νανά Παλαιτσάκη εναντίον του Δημήτρη Παπανώντα, το πρωί της Πέμπτης 7 Μαρτίου. Η δημοσιογράφος σχολίασε τη δήλωση του συνεργάτη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Νόνη Δούνια: «Καλή επιτυχία στην Ευρωβουλή, θα τους μάθει μόντελιγκ».

Η Νανά Παλαιτσάκη καταφέρθηκε εναντίον του, λέγοντας: «Η Νόνη κατ΄ αρχάς είναι η πρώτη γυναίκα βουλευτής, που εκλέχτηκε στον Πειραιά σε μία πάρα πολύ δύσκολη περιφέρεια, είναι γυναίκα και ο Δημήτρης Παπανώτας μιλά εξαιρετικά κακοποιητικά για τις γυναίκες».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cznblz33e081)

Η ίδια συνέχισε, λέγοντας: «Είναι η δεύτερη που αναφέρεται, μετά από την Μπέττυ Μαγγίρα. Δυστυχώς τα στερνά τιμούν τα πρώτα λένε. Από έναν άνθρωπο που θέλει να αυτοπροσδιορίζεται μορφωμένος, ότι έχει γνώσεις ότι βρίσκεται στα media τόσα πολλά χρόνια, θα περίμενα μία εντελώς διαφορετική συμπεριφορά».

«Επειδή τον ενδιαφέρει να κατέβει στην πολιτική, θα μπορούσα να πω ότι αυτά τα οποία λέει προκύπτουν από μία αντιζηλία που νιώθει για αυτό που δεν μπορεί να είναι. Πιάνει την κ. Μπέττυ Μαγγίρα και την κατακρίνει για την ηλικία της, κάτι το οποίο είναι τελείως απαράδεκτο και την κ. Νόνη Δούνια για το πώς και για το γιατί θα πάει στο Ευρωκοινοβούλιο, αν πάει γιατί ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί; Η Νόνη είναι μία γυναίκα, η οποία καταξιώθηκε, ψηφίστηκε, έχει γνώσεις, μια δομημένη προσωπικότητα και δεν μπορεί να αποδομείται καμία κυρία με αυτόν τον τρόπο» είπε τέλος, η Νανά Παλαιτσάκη για τον Δημήτρη Παπανώτα.



Ειδήσεις σήμερα:

Viral βίντεο: Οδηγός στη Θεσσαλονίκη στόλισε με αποκριάτικα το λεωφορείο του

Blame game και «εκκαθάριση» στον ΣΥΡΙΖΑ στη σκιά της έρευνας για την εταιρία Κασσελάκη

Με κοψίδια και χορούς καλημέρισε το κοινό η Σταματίνα Τσιμτσιλή λόγω Τσικνοπέμπτης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης