Σοφία Φαραζή: Θαυμάστρια του «Λίτσα.com» έλεγε ότι ήθελε να πεθάνω και να με δει νεκρή

Σοφία Φαραζή: Θαυμάστρια του «Λίτσα.com» έλεγε ότι ήθελε να πεθάνω και να με δει νεκρή

«Με είχε στενοχωρήσει, μου το είχαν στείλει στο Instagram» δήλωσε σε συνέντευξή της - Δείτε το βίντεο

farazi883
Η Σοφία Φαραζή έκανε μια αναδρομή στην περίοδο που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Λίτσα.com» και περιέγραψε, πώς βίωνε σχεδόν 15 χρόνια πριν την αναγνωρισιμότητά της.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο μήνυμα που την είχε στεναχωρήσει από μια κοπέλα.

Σχετικά με αυτό, είπε: «Μόνο μια φορά νομίζω στενοχωρήθηκα, έτσι για λίγο. Παραξενεύτηκα βασικά που μου έστειλαν στο Instagram μια κοπέλα που ηχογραφούσε μια φαν της σειράς και έλεγε “θέλω να πεθάνει η Φαραζή, θέλω να τη δω νεκρή”».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czmiow84s0fd)

Στην ίδια συνέντευξη, η Σοφία Φαραζή είπε: «Έχουν περάσει περίπου 15 χρόνια από το “Λίτσα.com”. Ήταν μια πολύ διαφορετική εποχή, πιο ανέμελη. Έβγαινες από τη σχολή και είχες κέφι να μπεις στον επαγγελματικό στίβο και να κάνεις πράγματα. Τώρα, τα παιδιά παλεύουν για να δουν αν θα έχουν διπλώματα. Δεν υπήρχε τότε το ίντερνετ, πολύ σημαντικό. Δηλαδή, έκανες μια δουλειά και έβγαινες έξω και σε σταματούσαν να σου μιλήσουν γι’ αυτή τη δουλειά. Τώρα μπορεί ο οποιοσδήποτε να σου στείλει ένα μήνυμα και επίσης μπορεί ο οποιοσδήποτε να σε βρίσει».

Η ίδια ξεκαθάρισε, πως δεν έχει μετανιώσει για τον χρόνο που απείχε από την τηλεόραση.

«Δεν απόλαυσα ούτε εισέπραξα την επιτυχία του “Λίτσα.com”, αποφάσισα να κλειστώ στο σπίτι, ήθελα να κάνω παιδί. Δεν ήθελα να λείψω, δεν το μετάνιωσα που δεν έκανα τότε τηλεόραση, ήμουν στο θέατρο, ήμουν πολύ καλυμμένη. Έχω περάσει άσχημα στο θέατρο, θυμάμαι να περιμένω να περάσουν οι μέρες, να τελειώσει η παράσταση και να γυρίσω στο σπίτι μου. Δεν έχω φύγει από παράσταση, τώρα θα έφευγα. Τότε ήμουν μικρή και φοβόμουν ότι θα κλείσουν οι πόρτες» δήλωσε, η Σοφία Φαραζή.


Ειδήσεις σήμερα:

Μετωπική κυβέρνησης - Κασσελάκη για την εισαγγελική έρευνα στην εταιρεία του με έδρα τις ΗΠΑ

Αθωώθηκε οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή στη Θεσσαλονίκη – «Ήταν αφηρημένη και δεν χρησιμοποίησε διάβαση»

Βροχές σήμερα, έρχεται πολική αέρια μάζα από την Ουκρανία - Πώς θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης