Ντόρα Δούμα για Μάρθα Καραγιάννη: Είχε γεννήσει ένα παιδί, το οποίο πέθανε 7 μηνών

Ντόρα Δούμα για Μάρθα Καραγιάννη: Είχε γεννήσει ένα παιδί, το οποίο πέθανε 7 μηνών

«Έκτοτε δεν έμεινε ξανά έγκυος, έκανε προσπάθειες για να πάρει παιδί, στα 40 της είπε: "Στοπ, δεν έχω άλλο κουράγιο"» αποκάλυψε η φίλη της ηθοποιού

douma-karagianni
Η Ντόρα Δούμα μίλησε για την απώλεια της στενής φίλης της, Μάρθας Καραγιάννη, τη σχέση τους και τον λόγο που η ηθοποιός δεν απέκτησε ποτέ παιδί.

Η Ντόρα Δούμα, η οποία μάλιστα συγκατοικούσε με τη σπουδαία ηθοποιό τα τελευταία χρόνια της ζωής της, έδωσε συνέντευξη στην «Super Κατερίνα», όπου αποκάλυψε το γεγονός ότι η Μάρθα Καραγιάννη είχε γεννήσει ένα μωρό, το οποίο έχασε όταν ήταν βρέφος.

Συγχρόνως, αναφέρθηκε και στο ιδιόχειρο σημείωμα που είχε γράψει η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, με το οποίο ζητούσε την αποτέφρωσή της.

Αρχικά, για το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσαν και στο οποίο ζει ακόμα, η Ντόρα Δούμα ανέφερε: «Το έχω πάρει απόφαση ότι η Μάρθα φυσιογνωμικά δεν υπάρχει μέσα στο σπίτι, αλλά υπάρχει. Όντως υπάρχει. Όλο το σπίτι είναι Μάρθα. Δεν έχω πειράξει τίποτα από το δωμάτιό της, όλα είναι σαν να είναι η Μάρθα. Δεν θέλω να την "βγάλω" από το σπίτι της. Θέλω να είναι σαν να είναι εδώ η Μάρθα και να τα βλέπει. Δεν έχω πειράξει τίποτα! Αυτό που μου λείπει περισσότερο είναι η παρουσία της. Ήμασταν 54 χρόνια φίλες. Εγώ παντρεύτηκα, χώρισα και όταν πέθαναν και οι γονείς μου και οι γονείς της Μάρθας, μου είπε: "Μόνη σου, μόνη μου, δεν μένουμε μαζί;"».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czlp9zkqueu9)

Στη συνέχεια, η Ντόρα Δούμα έκανε μια προσωπική αποκάλυψη για την ηθοποιό: «Είχε κάνει ένα παιδάκι, το οποίο πέθανε. Το γέννησε και πέθανε. 7 μηνών νομίζω, κάτι τέτοιο. Έκτοτε δεν έμεινε ξανά έγκυος. Έκανε προσπάθειες για να πάρει παιδί, στα 40 της είπε: "Στοπ, δεν έχω άλλο κουράγιο"».

Σχετικά με τα όσα ακούστηκαν μετά τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, σχολίασε: «Βγήκαν και είπαν πράγματα άνθρωποι, που δεν είχαν έρθει ποτέ στο σπίτι μας και είπαν ό, τι ήθελε το μυαλό τους.

Για την περίοδο πριν από τον θάνατό της, η Ντόρα Δούμα σημείωσε: «Όταν η Μάρθα είχε κάνει δύο εγχειρήσεις τη μία πίσω από την άλλη και ήταν τον καιρό του κορωνοϊού, μου είπε ο γιατρός: "Δεν θέλω να πλησιάζει κανείς!". Εγώ τι θα έκανα; Η Μάρθα έφυγε από καρδιά. Ξύπνησε το πρωί, ήταν μια χαρά, έφαγε το πρωινό της, μιλάγαμε με τον Σούρα και του λέω: "Δημήτρη, βλέπω ότι κάτι συμβαίνει με τη Μάρθα. Δεν έχει κέφι, δεν είναι ας πούμε όπως ήταν τις άλλες μέρες". Της μιλάει και της λέει: "Έλα, Μαρθούλα. Πες μου αυτό και αυτό". "Ναι, Δημήτρη", του λέει και τελείωσε».

Τέλος, η Ντόρα Δούμα μίλησε για το ιδιόχειρο σημείωμα που είχε αφήσει η ηθοποιός με το οποίο ζητούσε την αποτέφρωσή της: «Εγώ ευτυχώς που είχα το χαρτάκι, στο οποίο ανέφερε ότι θέλει να αποτεφρωθεί».

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στη Νίκαια: «Συγχώρεσέ με Στέλιο» - Ξέσπασε σε λυγμούς η πεθερά του 40χρονου που δολοφονήθηκε στη Νίκαια

Ερμού: Στη φυλακή μετά την τρίωρη απολογία του ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη

Από τις 13 Μαρτίου σε ισχύ το «Καλάθι της Σαρακοστής» - Ποια προϊόντα περιλαμβάνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης