Άντζελα Γκερέκου: Είναι μαγεία να δουλεύεις με την κυρία Κοντού, με όλη την ιστορία που κουβαλάει

Άντζελα Γκερέκου: Είναι μαγεία να δουλεύεις με την κυρία Κοντού, με όλη την ιστορία που κουβαλάει

Οι ηθοποιοί της σειράς «Η Γη της Ελιάς» μίλησαν για τη συνεργασία τους

antzela-gkerekou__1_
Η Άντζελα Γκερέκου, ο Απόστολος Γκλέτσος, η Μάρω Κοντού, αλλά και η Λυδία Κονιόρδου μίλησαν για τα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς».

Η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς του MEGA και αρχικά, ο Απόστολος Γκλέτσος, που υποδύεται τον Τζον, μίλησε για την εμπειρία του.

«Θα δούμε αν θα πει το ναι η Αθηνά στον Τζον. Φαίνεται ένας άνθρωπος που πατάει γερά τα πόδια του στη γη και διεκδικεί τον έρωτά του. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τη Μάρω Κοντού, την Άντζελα Γκερέκου και τη Λυδία Κονιόρδου. Είναι μεγάλα τα μεγέθη κι ό,τι αφορά στην προσωπικότητα, το ταλέντο και το star quality», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czkycx3zrmn5)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, η Άντζελα Γκερέκου από την πλευρά της δήλωσε: «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, θα δούμε. Θα δούμε την εξέλιξη της Αθηνάς με τον Τζον. Βρίσκει στο πρόσωπό του τη διάθεσή της να δημιουργήσει μια σχέση. Η Αθηνά δεν κάνει τίποτα, αν δεν το μοιραστεί με τη μητέρα της. Είναι μαγεία να δουλεύεις με την κυρία Κοντού, με όλη την ιστορία που κουβαλάει».

Η Μάρω Κοντού ανέφερε: «Δεν ξέρω τι αίσιο τέλος θα έχει η πρόταση του Τζον στην Αθηνά. Η νεανικότητα είναι στο dna μου, είναι θέμα εγκεφάλου. Δεν νιώθω μοναξιά, μου αρέσει η μοναχικότητα, περνάω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Κέφι για ζωή έχω, δεν ασχολούμαι με το παρελθόν, το βλέμμα μου είναι τώρα και με το ένα πόδι στο αύριο».

Τέλος, η Λυδία Κονιόρδου είπε για τον ρόλο της: «Η Μαργαρίτα έχει δίπλα της μια όμορφη γυναίκα που είναι κρίμα να είναι μόνη της και χαίρεται γνήσια για αυτή. Όταν συνειδητοποιώ ότι παίζω με τη Μάρω Κοντού, είναι πολύ συγκινητικό για μένα. Αισθάνομαι τιμή και μαθαίνω συνέχεια, πράγματα για αυτή».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόστιμο 742.000 ευρώ στην εταιρεία κατεψυγμένων λαχανικών «ΑΙΝΟΣ ΑΕΒΕ»

Ταϊλάνδη: Πιλότος έγινε... μαιευτήρας εν πτήσει και βοήθησε μια επιβάτιδα να γεννήσει

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 70χρονος που θώπευσε ανήλικη με νοητική υστέρηση - Τη φίλησα σαν την κόρη μου, είπε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης