Βασίλης Δημάκης για Ερασμία Μάνου: Έχουμε φταίξει και οι δύο σε αυτή την ιστορία

Βασίλης Δημάκης για Ερασμία Μάνου: Έχουμε φταίξει και οι δύο σε αυτή την ιστορία

«Τι επανασύνδεση να υπάρξει;» σχολίασε, μεταξύ άλλων

dimakis-manoy_13
Ο Βασίλης Δημάκης μίλησε για τον χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου, τους λόγους της λύσης του συμφώνου συμβίωσης και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Αρχικά, είπε: «Το ότι αποφασίσαμε να χωρίσουμε δεν σημαίνει ότι δεν αγαπιόμαστε. Από τη δική μου πλευρά υπάρχει αγάπη, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που με έχουν επηρεάσει. Δεν θα πω ποτέ κάτι κακό για εκείνη και αν ποτέ αφήνω καμία αιχμή λόγω εγωισμού και ζητάω συγγνώμη από την Ερασμία. Ζήσαμε πολλές υπέροχες στιγμές, δεν έχω να θυμάμαι κάποια κακή η αλήθεια είναι. Και της το λέω τώρα γιανα το ξέρει και να διορθωθεί αυτό το πράγμα από μένα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cziaxrizsvi1)

Κλείσιμο
Για τους λόγους του χωρισμού, σχολίασε: «Ο λόγος που χωρίσαμε είναι προσωπικός και αφού δεν θέλει η Ερασμία και εγώ να τον ανοίξουμε, δεν θα τον ανοίξουμε ποτέ. Και αυτό που γίνεται ο συρφετός κάθε μέρα δεν μου αρέσει καθόλου γιατί καταρχήν φταίω εγώ και το κάναμε επάγγελμα. Όχι, δεν είναι επάγγελμα. Είμαι πολιτικός επιστήμονας, δεν είμαι δημοσιογράφος, ούτε μαϊντανός. Έχω γνώσεις, τεράστιες, άμα θες να ξέρεις».

Για το αν έκλαψε ή όχι, απάντησε: «Και να σου πω ότι έκλαψα τι θα αλλάξει άμα μάθεις ότι κύλησαν δάκρυα από τα μάτια μου ή όχι;».

Ενώ, για τη μητέρα της Ερασμίας Μάνου, τη Σοφία Βόσσου, ο Βασίλης Δημάκης σημείωσε: «Να είναι πάντα καλά η Σοφία Βόσσου, την αγαπώ, είναι μια καλλιτέχνιδα τεραστίων διαστάσεων».

Τέλος, για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης κατέληξε: «Τι επανασύνδεση να υπάρξει; Όσο είμαστε εδώ, τουλάχιστον, για κανέναν λόγο. Τώρα από εκεί και έπειτα δεν είμαι απόλυτος σε αυτό».

Ειδήσεις σήμερα:

Νίκαια: «Μας παρακολουθούσε, από ποιον να ζητήσω ευθύνες» - Συγκλονίζει η κόρη του 64χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του

Ερμού - Μαρτυρία υπαλλήλου μαγαζιού: Δεν μπορώ να ξεχάσω την εικόνα, είδαμε αιμόφυρτη την κοπέλα και με το μαχαίρι τον δράστη

Ο Κασσελάκης καθαίρεσε τον Πολάκη από Συντονιστή στη Βουλή - Ο ανασχηματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης