Μπιάνκα Σενσόρι: Ενοχλημένος ο πατέρας της με τον Κάνιε Γουέστ και τις γυμνές εμφανίσεις της

Μπιάνκα Σενσόρι: Ενοχλημένος ο πατέρας της με τον Κάνιε Γουέστ και τις γυμνές εμφανίσεις της

Αυτό δεν είναι αγάπη, δηλώνει

censori_001
Ο πατέρας της Μπιάνκα Σένσορι εξέφρασε τους φόβους του για τον Κάνιε Γουέστ και ισχυρίστηκε ότι απομακρύνει την κόρη του από την οικογένειά της και τη μετατρέπει σε ένα «φτηνό εμπόρευμα», σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο Λίο Σένσορι, του οποίου ο αδελφός είναι ένας διαβόητος δολοφόνος και γκάνγκστερ, φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον να καθίσει μαζί με τον ράπερ για να μιλήσουν για την πρόσφατη συμπεριφορά του, δήλωσαν πηγές στην Daily Mail.

«Ο πατέρας της Μπιάνκα, ο Λίο, θέλει να κάτσει κανονικά με τον Κάνιε και να τον ρωτήσει τι στο διάολο σκέφτεται όταν περιφέρει την Μπιάνκα σαν ένα φτηνό γυμνό τρόπαιο», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της Σένσορι στο δημοσίευμα.
Και πρόσθεσε: «Θέλει να ρωτήσει τον Κάνιε τι θα έκανε αν οι κόρες του Νορθ, ή Σικάγο, εμφανίζονταν δημόσια ημίγυμνες με ρούχα που ενθάρρυναν οι σύζυγοί τους. Ξέρει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Κάνιε να το επέτρεπε αυτό για τις κόρες του, οπότε δεν είναι λογικό γιατί θα το ενθάρρυνε για τη δική του γυναίκα».

Τους τελευταίους μήνες, η 29χρονη πρώην αρχιτέκτονας έχει εμφανιστεί έξω φορώντας ελάχιστα έως καθόλου ρούχα, με εξωφρενικά look που κυμαίνονται από διάφανες μπλούζες και καλσόν, μέχρι να κυκλοφορεί χωρίς καθόλου ρούχα δημοσίως.

Πηγές είπαν στο πρακτορείο ότι ο Λίο και η οικογένειά του πιστεύουν ότι ο ράπερ έχει ξεριζώσει την Σένσορι από την οικογένειά της.

«Αν αυτό δεν είναι αρκετά κακό, ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι προστατεύει την κόρη του κυρίου και της κυρίας Σένσορι είναι ο ίδιος άνθρωπος που την αποκλείει από την ίδια της την οικογένεια», δήλωσε η πηγή.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Η Λίο θέλει ειλικρινά απλά να καθίσει τον Κάνιε κάτω για να του πει ότι πληγώνει την οικογένειά της μετατρέποντας την αγαπημένη του κόρη σε ένα ευτελές εμπορεύσιμο προϊόν».
Η πηγή υπονόησε ότι η Σένσορι δεν αποφασίζει η ίδια όταν πρόκειται για τις επιλογές του στυλ της.

«Κανένας άντρας δεν θα έπρεπε ποτέ να ενθαρρύνει τη γυναίκα που αγαπάει να βγαίνει δημόσια και να παρουσιάζεται έτσι. Αυτό δεν είναι αγάπη. Αυτό είναι έλεγχος», σχολίασε.
Ο πατέρας της Σένσορι είχε εκτίσει στο παρελθόν πέντε χρόνια στη φυλακή αφού καταδικάστηκε για κατοχή ναρκωτικών το 1982, ανέφερε η Daily Mail. Επίσης, είχε προηγούμενες καταδίκες για κατοχή πιστολιού και πυρομαχικών.

Επιπλέον, ο αδελφός του, Έρις Σένσορι ονομάστηκε «ο Αλ Καπόνε της Μελβούρνης» και είχε καταδικαστεί στο παρελθόν σε θάνατο για φόνο. Η ποινή του μετατράπηκε αργότερα σε ισόβια κάθειρξη, σύμφωνα με τη Herald Sun.

Φωτογραφία άρθρου: Alessandro Levati/Getty Images for Marni Sr

Ειδήσεις σήμερα:

Νίκαια: Κλαίνε και αγκαλιάζονται οι απαρηγόρητοι συγγενείς του 40χρονου που σκότωσε ο πεθερός του - Βίντεο

Τραγωδία στα Τέμπη: Γιατί «μπαζώθηκε» το σημείο της σύγκρουσης των τρένων - Τι λένε κυβερνητικές πηγές

«Αν δεν ξέρει από πράσινο ένας Παπανδρέου, ποιος ξέρει»: Αντιδράσεις για τον διορισμό του γιου του πρώην πρωθυπουργού στον Εθνικό Κήπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης