Φώτης Ιωαννίδης και Ελένη Βουλγαράκη: Κάνουν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε φωτογραφίες

Φώτης Ιωαννίδης και Ελένη Βουλγαράκη: Κάνουν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε φωτογραφίες

Το ζευγάρι εθεάθη στην περιοχή του Κολωνακίου

voulgaraki-ioannidis_2
Ο Φώτης Ιωαννίδης και η Ελένη Βουλγαράκη δεν κρύβουν τη σχέση τους και έχουν αρχίσει πλέον τις δημόσιες κοινές εμφανίσεις τους. Πριν από λίγο καιρό, τον Φεβρουάριο, το ζευγάρι εθεάθη στο κέντρο της Αθήνας, να απολαμβάνει τη βόλτα του.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τώρα, ο ποδοσφαιριστής και η ραδιοφωνική παραγωγός περπατούν μαζί, έξω από εστιατόριο του Κολωνακίου.

Δείτε τις φωτογραφίες
voulgaraki9353
voulgaraki935
voulgaraki93
voulgaraki93534

Η πρώτη κοινή τους εμφάνιση
Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και η 34χρονη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είναι μαζί τους τελευταίους τέσσερις μήνες και η σχέση τους αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά, από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

Στις αρχές του Ιανουαρίου, κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία που επιβεβαίωσε το ειδύλλιο ανάμεσά τους, απαθανατίζοντας το ερωτευμένο ζευγάρι σε μια νυχτερινή του έξοδο.

Δείτε τη φωτογραφία
415992156_388461407082161_511406630103586488_n
Ο στενός κύκλος του ζευγαριού και αρκετοί μέσα στην ομάδα του Παναθηναϊκού ήξεραν για τη σχέση και έβλεπαν πως έχει γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας.
voulgaraki-ioannidis43434
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τη γνωριμία την έκανε ο πρώην παίκης του Survivor, Κώστας Αναγνωστόπουλος, που είναι κοινός τους φίλος. Βγήκαν, γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι. Ο επιθετικός των πρασίνων δηλώνει πολύ ερωτευμένος στο περιβάλλον του και τον έχει τραβήξει η προσωπικότητα της Ελένης, με την οποία έχουν πολλά κοινά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης