Κατερίνα Γιατζόγλου: Στη λαϊκή με φλερτάρουν και γίνεται χαμός

Κατερίνα Γιατζόγλου: Στη λαϊκή με φλερτάρουν και γίνεται χαμός

Όπως είπε, θα της άρεσε να θεωρείται σύμβολο του σεξ

katerina_giatzoglou_292
Η Κατερίνα Γιατζόγλου μίλησε για τις διατροφικές της συνήθειες, το φλερτ, τις σχέσεις με νεότερους άντρες αλλά και την ψυχολογική βία σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Αρχικά, ανέφερε: «Είμαι 57 κιλά και 1,80. Είμαι σταθερά αυτά τα κιλά από τα 17 μου. Τρώω πάρα πολλά όσπρια. Δεν έχω μάθει να τρώω γλυκά από παιδί, μια πατάτα τηγανητή θα φάω μία φορά στο εξάμηνο. Είμαι εμμονική με την καθαριότητα, δεν είναι καλό αυτό».

Επίσης, είπε: «Εγώ στα 7 μου πήρα το πανελλήνιο βραβείο έκθεσης».

Σχετικά με τις γυμνές φωτογραφίσεις, απάντησε: «Πολλές φορές μου έχουν κάνει πρόταση να κάνω γυμνή φωτοργάφιση με πολλά χρήματα, αλλά δεν έκανα ποτέ».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czhe9okbx7mh)

Για το φλερτ που δέχεται αλλά και τη σχέση που είχε με νεότερους άντρες, η Κατερίνα Γιατζόγλου σχολίασε: «Δέχομαι φλερτ από νεότερους άντρες και μου αρέσει, τι να πω; Ότι δεν μ' αρέσει; Έχω κάνει πολλές φορές σχέση με μικρότερο άνδρα, αλλά βαρέθηκα. Δεν μου έτυχε να νιώσω αναζωογόνηση από αυτή τη σχέση, ίσα-ίσα κουπί τραβούσα, καθόλου αναζωογονητική».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τη ψυχολογική βία που έχει δεχτεί: «Η ψυχική ζημιά που γίνεται λόγω ψυχολογικής βίας είναι χειρότερη από τη σωματική βία και δεν θεραπεύεται ποτέ. Και βέβαια έχω δεχτεί ψυχολογική βία και ποιος δεν έχει δεχτεί; Ήταν πάρα πολύ δύσκολο και αφήνει σημάδια η ψυχολογική βία».

Έπειτα, περιέγραψε ένα περιστατικό όπου είχε βγει για ποτό μαζί με τον γιο της και τον είχαν μπερδέψει για τον σύντροφό της: «Ήμασταν στο μπαρ και πίναμε ποτά και ο μπάρμαν έβγαλε ένα λουλούδι από το βάζο και μου το έδωσα και είπε στον Τόμι "αυτή μ' αρέσει" και είπε ο Τόμι "ναι; Αυτή θέλω να πάρεις" και είπε ο Τόμι "εντάξει"».

Τέλος, η Κατερίνα Γιατζόγλου δήλωσε: «Θα μου άρεσε να θεωρούμαι "σύμβολο του σεξ". Κάθε μέρα δέχομαι βλέμματα, από το σούπερ-μάρκετ έως το φαρμακείο. Στη λαϊκή με φλερτάρουν και γίνεται χαμός. Μου αρέσουν αυτά, τρελαίνομαι».

Ειδήσεις σήμερα:


Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο 69χρονος δράστης της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα - Στη φυλακή μαζί με τη σύζυγό του


Εξάρχεια: Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα - Δείτε βίντεο

Ακρίβεια: Μειώσεις από 14% έως 17% σε επτά κατηγορίες προϊόντων δείχνουν οι νέοι τιμοκατάλογοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης