Δανάη Μπάρκα: Εκνευρισμός στα social media με ατάκα της για την απεργία

Δανάη Μπάρκα: Εκνευρισμός στα social media με ατάκα της για την απεργία

Το απόσπασμα από την εκπομπή της που προκάλεσε την οργή ορισμένων στο Διαδίκτυο

barka3332tempi
Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο επίκεντρο των social media για μια φράση της στον τηλεοπτικό αέρα, την 28η Φεβρουαρίου, σχετικά με τη γενική απεργία για την τραγωδία των Τεμπών.

Μιλώντας με τον σεφ της εκπομπής της, Τίμο Ζαχαράτο, η Δανάη Μπάρκα τον ρώτησε: «Τι θα κάνεις σήμερα, θα πας σε κανένα θεατράκι;», με τον ίδιο να της απαντά: «Όχι, όχι, δεν έχει σήμερα τίποτα». H παρουσιάστρια του είπε: «Γιατί αγάπη μου, για την απεργία;», προκαλώντας οργή στο κοινό που είδε το απόσπασμα.

Δείτε το βίντεο
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αμέσως μετά τη φράση της παρουσιάστριας, γέμισαν με σχόλια θυμού, αδυνατώντας πολλοί να πιστέψουν πώς μπορεί να γίνεται το οποιοδήποτε αστείο σε μία τόσο θλιβερή ημέρα για τη χώρα.

Την ίδια στιγμή πάντως αρκετοί έγραψαν ότι είναι άδικες οι επιθέσεις κατά της Δανάης Μπάρκα, καθώς έχει δείξει την ευαισθησία της για την τραγωδία των Τεμπών και μάλιστα ήταν από τους πρώτους παρουσιαστές που βρέθηκαν στο σημείο μετά το δυστύχημα. Η ίδια πάντως χθες αφιέρωσε τις περισσότερες αναρτήσεις της στην τραγωδία των Τεμπών και στα θύματά του δυστυχήματος.

danai1
danai2


Δείτε μερικά σχόλια


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης