Το διάσημο μοντέλο μοιράζεται συχνά, στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους και έτσι έκανε και τώρα.
Καθώς βρίσκεται στο Μεξικό και μένει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, φροντίζει να μένει σε επικοινωνία με το κοινό της, δείχνοντάς του φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε στιγμιότυπα με την ίδια να ποζάρει με μαγιό στην παραλία, όπως και άλλα που τη δείχνουν μόνη της ή και με παρέα, σε εξόδους της.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Πώς πέρασε το Σαββατοκύριακο».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.