Γιώργος Καραμίχος για Τέμπη: Αυτή η απώλεια δεν μπορεί να συγχωρεθεί

Γιώργος Καραμίχος για Τέμπη: Αυτή η απώλεια δεν μπορεί να συγχωρεθεί

«Ο χειρότερος πόνος που μπορεί να νιώσει κανείς είναι να χάσει ένας γονιός το παιδί του» πρόσθεσε ο ηθοποιός

karamixos_272
Ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών καθώς στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από το δυστύχημα, στην εμφάνισή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου.

Ο ηθοποιός τόνισε το μέγεθος της απώλειας, ενώ υποστήριξε ότι θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές ώστε ο πόνος να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν και να γίνεται μια προσπάθεια να αποφεύγεται.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czfs2hrj7k95)

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Μιλάμε για ανθρώπους και κυρίως παιδιά που δεν γύρισαν ποτέ στο σπίτι τους. Αυτό δεν γιατρεύεται. Ο χειρότερος πόνος που μπορεί να νιώσει κανείς είναι να χάσει ένας γονιός το παιδί του, από το να χάσει και την ίδια του τη ζωή. Η απώλεια αυτή δεν μπορεί να συγχωρεθεί. Δεν μπορεί ο αρμόδιος υπουργός να βγαίνει μία εβδομάδα πριν το δυστύχημα, να βγαίνει και να υβρίζει στη Βουλή, επειδή ακριβώς του είχε απαγγελθεί η κατηγορία ότι δεν είναι ασφαλή τα τρένα και να λέει ότι "αυτά είναι προβοκάτσια", και την επόμενη εβδομάδα να συμβαίνει το δυστύχημα να παραιτείται και μετά να ξανατρέχει στις εκλογές και να τον ψηφίζουν».

Συγχρόνως, πρόσθεσε: «Έχουμε αυτό που αξίζουμε από τη μία, αλλά από την άλλη καιρός είναι να αποφασίσουμε ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο. Κανονικά θα έπρεπε σήμερα και αύριο κανείς να μην ασχολείται με οτιδήποτε άλλο, μπας και το πάρουν απόφαση κάποιοι άνθρωποι ότι πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά τον ανθρώπινο πόνο. Ο στόχος στη ζωή είναι η ευτυχία, η απώλεια του πόνου, ο πόνος δεν είναι φυσική συνθήκη και γι' αυτό θα πρέπει να κάνουμε κάτι».


Ειδήσεις σήμερα:

«Αυτό που έβγαλε δεν ήταν κούκλα» - Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας καθαρισμού περιγράφει πώς εντοπίστηκε το νεκρό έμβρυο στη Σόλωνος

Η διαδρομή του ρωσικού πετρελαίου: Από το Νοβοροσίσκ στις ΗΠΑ μέσω Λακωνικού κόλπου και Ινδίας


Κατασχέθηκαν 72 πυροβόλα όπλα και πάνω από 3.000 φυσίγγια από σπίτι του Αλέν Ντελόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης