Δανάη Μπάρκα: Όταν έκανε φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου - Δείτε βίντεο

Δανάη Μπάρκα: Όταν έκανε φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου - Δείτε βίντεο

Ένα χρόνο πριν κυκλοφορήσει το βίντεο με τα φιλιά που αντάλλαξε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, πρώην της Κατερίνας Καινούργιου

barka_aknoyurgiou
Μπορεί η σχέση της Δανάης Μπάρκα και της Κατερίνας Καινούργιου να έχει κλονιστεί, λόγω του ειδυλλίου της πρώτης με τον άλλοτε σύντροφο της δεύτερης, αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. Οι δύο παρουσιάστριες που φαίνεται να ερωτεύτηκαν τον ίδιο άντρα, Φίλιππο Τσαγκρίδη, μέχρι και πριν από λίγο καιρό, ήταν αρκετά καλές φίλες.

Όταν η Δανάη Μπάρκα ήταν καλεσμένη στο «Night Out», ο παρουσιαστής, Θεοχάρης Ιωαννίδης, της είχε ζητήσει να κάνει μια τηλεφωνική φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου.

Από την επικοινωνία που είχαν οι δύο γυναίκες, ήταν ξεκάθαρη η οικειότητα και η φιλική τους σχέση.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ckuvg2r3rgr5)


Πλέον, η σχέση αυτή φαίνεται να μην υπάρχει, μετά τη διαρροή φωτογραφιών και βίντεο με τη Δανάη Μπάρκα να ανταλλάσσει φιλιά στο στόμα, με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, πρώην σχέση της άλλοτε φίλης της.

ο φιλί με τον Τσαγκρίδη και η αντίδραση της Καινούργιου
Η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, απαθανατίστηκαν να δίνουν παθιασμένα φιλιά σε γνωστό γκέι κλαμπ, τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου. Στιγμιότυπα και βίντεο από την τρυφερή στιγμή ανάμεσα στην παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» και τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, διέρρευσαν στο Διαδίκτυο και τα social media. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στο «Happy Day» ότι ήρθε σε επικοινωνία με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έχει στενοχωρηθεί.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czetey6o1qxd)
Κλείσιμο

«Η Κατερίνα βλέποντας αυτό το βίντεο στεναχωρήθηκε. Επειδή εγώ από την πρώτη στιγμή είχα μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, κάνανε παρέα και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μου είχε πει ότι σύστησε στην Δανάη τον Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα. Χθες της έκανε unfollow» ανέφερε η παρουσιάστρια.
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κατερίνα Καινούργιου: Είναι στεναχωρημένη, μίλησα μαζί της

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε για τις δύο παρουσιάστριες: «Δεν είναι από τις φιλίες τις σταθερές με την βάση τους, επειδή η Κατερίνα έχει και πολλές παιδικές φιλίες, και φίλες ζωής που συναναστρέφεται. Δεν ποντάρεις και όλα σου τα λεφτά σε μια τέτοια σχέση».

Στο Twitter ένας λογαριασμός δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τη νυχτερινή έξοδο της παρουσιάστριας με τον επιχειρηματία. Το ζευγάρι φαίνεται να είναι ιδιαίτερα διαχυτικό. Μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει πως διατηρούν ερωτικό δεσμό.


Δείτε τις φωτογραφίες

tweet_1
tweet_2


Οι φήμες για τη σχέση τους έχουν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετές ημέρες όταν τους είδαν ξανά σε μια άλλη έξοδό τους. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι πραγματοποίησε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου κοινή έξοδο, καθώς πήγαν να απολαύσουν την Άννα Βίσση στο κέντρο όπου εμφανίζεται.

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», ο Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε: «Το Σαββατοκύριακο κάποιοι φίλοι μου είδαν τη Δανάη Μπάρκα μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, για άλλη μία φορά. Μου είπαν ότι ήταν αγκαλιά και τέτοια».
Πρωινό Σου Σού: Η on air αποκάλυψη για την κοινή έξοδο της Μπάρκα με τον Τσαγκρίδη

Ενώ, πρόσθεσε: «Είδα ότι το σχολίαζαν και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλλον αυτούς εννοούσαν, δεν ξέρω, ό,τι μου μετέφεραν. Το θυμήθηκα γιατί το έλεγαν το πρωί στη Σταματίνα και νομίζω πως εννοούσαν αυτούς, αυτόν τον συνειρμό έκανα εγώ».



Ειδήσεις σήμερα:

Παραλύει αύριο η χώρα λόγω της 24ωρης απεργίας ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ και ΠΑΜΕ - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Βίντεο: Η στιγμή της διάρρηξης σε σπίτι στον Διόνυσο με λεία 120.000 ευρώ, λίρες και χρυσαφικά

Εξασθενούν τα έντονα φαινόμενα - Πού θα βρέχει σήμερα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης