Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Γκιουλέκας στο Survivor, λίγο πριν το αποψινό αγώνισμα.
Ο παίκτης των Μπλε ανέφερε στον Γιώργο Λιανό, ενώπιον και των δύο ομάδων, πως είδε την Ασημίνα και τον Σταμάτη από την ομάδα του, να συμφωνούν σε κοινή στρατηγική κατά του Τζέιμς.
«Εγώ είχα έναν τραυματισμό και πήγα στην τέντα του γιατρού και άκουσα την Ασημίνα με τον Σταμάτη να μιλάνε και να συνεννοούνται. Έλεγε η Ασημίνα στον Σταμάτη "εμείς θα λέμε, πες τα κι εσύ και θα τα λέμε κι εμείς συνέχεια". Και μόλις με είδαν, σταμάτησαν τη κουβέντα», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czf904z055gp)
Ο Σταμάτης τότε, τον διέψευσε, λέγοντας πως αυτό δεν έγινε ποτέ, κάνοντας έξαλλο τον Γιώργο Γκιουλέκα. Ωστόσο, η Ασημίνα δεν απάντησε ποτέ, ώστε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το γεγονός. Αντιθέτως, ρωτούσε επίμονα τον παίκτη γιατί έχει ένταση.
«Δικαιώνονται οι Κόκκινοι για την αγωνιστικότητα του Τζέιμς. Μας έχει δικαιώσει από τότε, έχει 5 στα 6», είπε στη συνέχεια για τον Τζέιμς Καφετζή ο Γιώργος Γκιουλέκας, τονίζοντας ο Σταμάτης θα έχει συμφέρον, αν βγάλει από το παιχνίδι τον συμπαίκτη του.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.