Κιάρα Φεράνι: Είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Τρουσάρντι; - Τι απαντά η ίδια

Κιάρα Φεράνι: Είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Τρουσάρντι; - Τι απαντά η ίδια

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η γνωστή influncer μετά τον χωρισμό της με τον Φέντεζ, είναι ζευγάρι με τον Τομάζο Τρουσάρντι

ferrani-trussardi
Ο χωρισμός της Κιάρα Φεράνι με τον Φέντεζ είναι το θέμα που μονοπωλεί τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, τις τελευταίες ημέρες.

Η fashion blogger και ο ράπερ, τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από πέντε χρόνια γάμου, αλλά η Φεράνι, ίσως να έχει ήδη βρει τον επόμενο σύντροφό της. 
Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η γνωστή influencer είναι ζευγάρι με τον Τομάζο Τρουσάρντι, της γνωστής οικογενείας Trussardi.

Ωστόσο, εκπρόσωποί της έσπευσαν να διαψεύσουν το παραπάνω: 
«Η Κιάρα Φεράνι και ο Τομάζο Τρουσάρντι δεν γνωρίζονται καν μεταξύ τους, διασταυρώθηκαν μόνο μία φορά σε μία επίδειξη μόδας πριν από 5 - 6 χρόνια».

Η συγκεκριμένη απάντηση όμως εκνεύρισε το περιβάλλον του επιχειρηματία, με την ομάδα του να απαντά: 
«Γνωρίζουμε την Κιάρα Φεράνι εδώ και πολλά χρόνια. Από τότε που ήταν μια απλή, αλλά ταλαντούχα ‘blogger’. Η οποία αγωνιζόταν ακόμα να προσκληθεί σε επιδείξεις μόδας. Εμείς από την άλλη πλευρά, πάντα πιστεύαμε σε εκείνη (όπως και στην αδερφή της Βαλεντίνα Φεράνι, που έχει συνεργαστεί εξίσου στενά μαζί μας…). Στην πραγματικότητα, πάντα έπαιρνα αυθόρμητα μέρος στις πρωτοβουλίες μας, συμπεριλαμβανομένων των πασαρέλων όπου συνάντησα την Κιάρα την τελευταία φορά (πριν από περίπου 4 χρόνια). Πρέπει να πω ότι πάντα υπήρχε μόνο μια σχέση επαγγελματικής εκτίμησης και συμπάθειας με όλη την οικογένεια και από τις δύο πλευρές».


Κλείσιμο

Στη συνέχεια, ο Τρουσάρντι «επιτέθηκε» στην ομάδα της Φεράνι, λέγοντας: «Το να απορρίπτει κανείς όλα αυτά με το ‘δεν τον ξέρω καν’ είναι μειωτικό και προσβλητικό σε σχέση με ένα επαγγελματικό παρελθόν που αξίζει τη σωστή του διάσταση. Το να εμπλέκεται το Ansa σε όλο αυτό το τσουνάμι, είναι αρκετά παράξενο. Ίσως το γραφείο Τύπου της να έφαγε πολλά πανετόνε στην αλλαγή του χρόνου... (ένας σαφής υπαινιγμός στην δικαστική περιπέτεια της Κιάρα Φεράνι με το Pandoro gate όπως ονομάστηκε). Δεν καταλαβαίνουν τίποτα».

Ο χωρισμός Φεράνι και Φέντεζ
Το άλλοτε πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ιταλικής σόου μπιζ τράβηξε χωριστούς δρόμους μετά από πέντε χρόνια γάμου, την απόκτηση δύο παιδιών αλλά και διάφορες δυσκολίες που πέρασαν μαζί.
ferani2
Η είδηση του χωρισμού τους, διέρρευσε από την ιστοσελίδα και σύμφωνα με τα όσα γράφει: «Από το περσινό Sanremo, (είχαν καβγαδίσει) η ιστορία της αγάπης τους είχε πέσει στα βράχια, αλλά η influencer είχε αναβάλει κάθε υποχρέωση, για να είναι κοντά στον άρρωστο σύζυγό της. Όταν βρέθηκε σε μπελάδες εκείνη όμως, ο Φέντεζ ήταν λιγότερο υποστηρικτικός, κατηγορώντας την για το γεγονός ότι τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τη δική του επιχείρηση. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Φέντεζ ανέβασε τους τόνους, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια ο ράπερ πήγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι».
kiara_ferani
Προς επίρρωση των παραπάνω, η ιταλική Corriere della Sera που δημοσίευσε με τη σειρά της την είδηση, έκανε μια αναφορά στα τελευταία Instagram stories του Φέντεζ, με ημερομηνία Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου. Ο ράπερ φαίνεται πως έκανε αναρτήσεις από κάπου αλλού εκτός από το πολυτελές διαμέρισμα στο Μιλάνο, στο οποίο μετακόμισε το πρώην πλέον ζευγάρι τον περασμένο Νοέμβριο.

Φεράνι και Φέντεζ, έχουν αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη, με τους οποίους και πόζαραν πολλές φορές στον φακό για τα social media.
ferani22

Ειδήσεις σήμερα:

Επεισόδια στις Βρυξέλλες - Οδοφράγματα με κοπριές στήνουν οι αγρότες, με ρίψεις νερού απαντά η Αστυνομία

Κολυδάς: Βροχές στην Αττική μέχρι το απόγευμα, η κακοκαιρία θα αποδυναμωθεί προς τα Δωδεκάνησα


Ο παλαιοχριστιανός ξανά έξω από το «Παίδων»: Θα τον τρελάνουν τον γιο μου, ευτυχώς που κρύφτηκε η γυναίκα μου


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης