Γουέντι Γουίλιαμς: Ζητά την ηρεμία της μετά την ανακοίνωση ότι διαγνώστηκε με αφασία

Γουέντι Γουίλιαμς: Ζητά την ηρεμία της μετά την ανακοίνωση ότι διαγνώστηκε με αφασία

Η τηλεοπτική περσόνα ευχαρίστησε, επίσης, τους θαυμαστές της για τα μηνύματα υποστήριξης

wendy_wiliams_242
Έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες ότι η Γουέντι Γουίλιαμς διαγνώστηκε με αφασία και μετωποκροταφική άνοια, την ίδια πάθηση από την οποία πάσχει και ο Μπρους Γουίλις. 

Η 59χρονη πρώην τηλεοπτική παρουσιάστρια έκανε μια δήλωση στους θαυμαστές της στο «Page Six», ζητώντας από τους υποστηρικτές της προσωπικό χώρο και ηρεμία.

«Θέλω να πω ότι νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για την αγάπη και τα καλά λόγια που έλαβα αφού μοιράστηκα τη διάγνωσή μου για αφασία και μετωποκροταφική άνοια (FTD). Επιτρέψτε μου να πω, ουάου! Η ανταπόκρισή σας ήταν συγκλονιστική», ανέφερε και συνέχισε:

«Τα μηνύματα που μοιράστηκαν μαζί μου με συγκίνησαν, υπενθυμίζοντάς μου τη δύναμη της ενότητας και την ανάγκη για συμπόνια».
Κλείσιμο
Έπειτα, πρόσθεσε: «Ελπίζω ότι και άλλοι με FTD μπορούν να επωφεληθούν από την ιστορία μου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Ένωση για τον Μετωποκροταφικό Εκφυλισμό για τα ευγενικά τους λόγια υποστήριξης και τις εξαιρετικές προσπάθειές τους να ευαισθητοποιήσουν για την FTD».

Η τηλεοπτική περσόνα είπε ότι «[χρειάζεται] προσωπικό χώρο και ηρεμία για να ευδοκιμήσει», ενώ τόνισε ότι είναι «βαθιά» ευγνώμων για τη «θετικότητα και την ενθάρρυνση» των θαυμαστών της.

Η ανιψιά της Γουίλιαμς, Άλεξ Φίνι, εξήγησε ότι η θεία της μπορεί ακόμη να κάνει «πλήρεις συζητήσεις».

«Δεν την έχω δει, αλλά μπορέσαμε να κάνουμε πλήρεις συζητήσεις», δήλωσε στο επεισόδιο της Πέμπτης της εκπομπής «The View».

Δεν είναι σαφές αν η Φίνι μιλούσε σε σχέση με την πιο πρόσφατη διάγνωση, καθώς η είδηση γι' αυτήν προέκυψε στα μισά της εκπομπής.

Η Φίνι - η οποία, όπως και η υπόλοιπη οικογένειά της, έχει αποκλειστεί από το να βλέπει τη Γουίλιαμς εν μέσω της δικαστικής κηδεμονίας της - δεν διευκρίνισε πότε ήταν η τελευταία φορά που μίλησε με τη θεία της. Ισχυρίστηκε επίσης ότι η Γουίλιαμς είναι η μόνη που επιτρέπεται να ξεκινήσει την επικοινωνία.

Χαρακτηριστικά είπε: «Για παράδειγμα, χθες ήμουν έξω, έτρωγα δείπνο και έχασα μια κλήση, έτρεξα στο μπάνιο, επέστρεψα και συνειδητοποίησα ότι ήταν η θεία μου, αλλά δεν μπορώ να την ξανακαλέσω, επομένως, δεν της έχω μιλήσει».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ληξιαρχικές πράξεις γέννησης και γάμου: Οι αλλαγές μετά τον νόμο για την ισότητα στο γάμο

Καβάλα: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από ομάδα νεαρών - «Θα τον σκοτώσουν!» (βίντεο)

Νορβηγία: Βγήκε για να πει τον καιρό μέσα στη θύελλα και τον χτύπησε «ιπτάμενο» ψάρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης