Ευαγγελία Πλατανιώτη για το «Nomads»: Καλά έκανα που πήγα, γιατί από εκεί με έμαθαν οι χορηγοί

Ευαγγελία Πλατανιώτη για το «Nomads»: Καλά έκανα που πήγα, γιατί από εκεί με έμαθαν οι χορηγοί

«Σιγά σιγά έτσι, είχα τις πρώτες μου συνεργασίες και τους πρώτους μου χορηγούς» είπε

evaggelia-platanioti
Η Ευαγγελία Πλατανιώτη έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για τους λόγους, για τους οποίους μπήκε στο παρελθόν, στο «Nomads».

Η πρωταθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, ανέφερε: «Από μικρό παιδί είχα κάτι. Ήταν η πρόεδρος του δεύτερου σωματείου τότε, δεν θα το ξεχάσω αυτό, η οποία ήταν από πάνω μου, με βλέπει και λέει ότι "αυτό το κορίτσι το θέλω"».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μέχρι να τελειώσω την προπόνησή μου, είχε βρει τη μαμά μου κι είχαν κανονίσει τη μεταγραφή μου. Βέβαια όμως, επειδή στην αρχή άκουγα ότι έχω ταλέντο κι όλα αυτά, είχα βάλει την καλλιτεχνική, συγχρονισμένη κολύμβηση τρεις φορές την εβδομάδα. Δυο φορές τη βδομάδα είχα τα αγγλικά μου και μια φορά, πήγαινα στους παραδοσιακούς χορούς. Τα είχα βάλει όλα μαζί».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czcekpgdwgqp)
Κλείσιμο

Εξήγησε στη συνέχεια, γιατί σταμάτησε να τα κάνει όλα παράλληλα. «Όταν οι προπονήτριες έφτιαξαν την ομάδα, δεν με έβαλαν μέσα, αλλά με έβαλαν αναπληρωματική και δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Εκεί κατάλαβα ότι έπρεπε να ξεκινήσω προπόνηση πιο σοβαρά. Δεν είναι ότι μου ήρθαν κατευθείαν τα πράγματα. Σιγά σιγά άρχισα να δουλεύω και να κερδίζω πράγματα», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για τη συμμετοχή της στο Nomads και τα προνόμια που κέρδισε. «Σίγουρα για τη συμμετοχή στο Nomads ήταν καλά τα λεφτά, για την ηλικία μου κιόλας ήμουν πολύ ευχαριστημένη. Ήθελα να δω πως είναι ένα τέτοιο παιχνίδι και πήγα να το ζήσω. Η αλήθεια είναι πως πλέον, λέω ότι έκανα και καλά που πήγα, γιατί από εκεί ανέβηκε πιο πολύ ο λογαριασμός μου στα social media και με έμαθαν πιο πολύ οι χορηγοί και γενικότερα, ο κόσμος. Αυτή είναι η αλήθεια και σιγά σιγά έτσι, είχα τις πρώτες μου συνεργασίες και τους πρώτους μου χορηγούς», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:


Κασσελάκης: Παραδέχεται ότι είναι ιδιοκτήτης αλλοδαπής εταιρείας - «Αν απαγορεύεται, θα τα πουλήσω»

Κορινθία: Στην οικογένεια αποκαλούμαστε όλοι αδέρφια - Έχω διαγνωστεί με διπολική διαταραχή, λέει ο παλαιοχριστιανός

Παλλήνη: Διάρρηξη στο σπίτι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου - Άρπαξαν χρήματα και ένα πολυτελές ρολόι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης