Sean Combs: Διαψεύδει τις κατηγορίες εις βάρος του για τον ομαδικό βιασμό 17χρονης

Sean Combs: Διαψεύδει τις κατηγορίες εις βάρος του για τον ομαδικό βιασμό 17χρονης

Ο 54χρονος ράπερ κατέθεσε επίσημη αγωγή αντικρούοντας τις καταγγελίες του φερόμενου θύματος

sean_combs_001
Ο Sean «Diddy» Combs αρνήθηκε ότι βίασε ομαδικά ένα 17χρονο κορίτσι στο στούντιο ηχογράφησης του στο Μανχάταν, ενώ ισχυρίστηκε ότι μια φωτογραφία που η κοπέλα απεικονίζεται να κάθεται στην αγκαλιά του «δεν είναι ακριβής».

Ο 54χρονος ράπερ κατέθεσε επίσημη νομική αμφισβήτηση αντικρούοντας τις κατηγορίες για βιασμό που έκανε το φερόμενο θύμα, το οποίο σήμερα είναι γύρω στα 30.

Η ίδια ισχυρίστηκε τον Δεκέμβριο ότι ο Combs, ο μακροχρόνιος φίλος του και ράπερ Χαρβ Πιερ και ένας τρίτος άγνωστος άντρας την έφεραν στο στούντιό του στη Νέα Υόρκη πριν της δώσουν «άφθονες ποσότητες ναρκωτικών και αλκοόλ» το 2003.
Κλείσιμο
Αυτός και οι δύο φίλοι του στη συνέχεια βίαζαν εναλλάξ την έφηβη καθώς αυτή έχανε τις αισθήσεις της και σε σημεία επανέρχονταν, αφήνοντάς την σε τόσο μεγάλο πόνο που μετά βίας μπορούσε να σταθεί όρθια ή να θυμηθεί πώς έφτασε στο σπίτι, υποστηρίζει η καταγγελία.

Το φερόμενο θύμα είναι η τέταρτη γυναίκα που καταγγέλλει τον Combs. Ο ίδιος δεν έχει καταδικαστεί ποτέ, ενώ πρόσφατα συμβιβάστηκε με μια αγωγή για βιασμό που είχε καταθέσει η τραγουδίστρια Cassie, μόλις μία ημέρα μετά την κατάθεσή της.

Η 11σέλιδη άρνησή του για τους ισχυρισμούς της τέταρτης γυναίκας ισχυρίζεται ότι «ποτέ δεν συμμετείχε, δεν ήταν μάρτυρας, ούτε ήταν ή είναι επί του παρόντος ενήμερος για οποιοδήποτε παράπτωμα, σεξουαλικό ή άλλο, που σχετίζεται με την ενάγουσα σε οποιαδήποτε περίσταση», σύμφωνα με το Rolling Stone.

Η απάντηση, που κατατέθηκε στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης, αμφισβητεί τη γνησιότητα έγχρωμων φωτογραφιών που υποτίθεται ότι δείχνουν την έφηβη να κάθεται στην αγκαλιά του στο στούντιο ηχογράφησης.

«Το πλαίσιο, η γνησιότητα και/ή η ακρίβεια των φωτογραφιών αμφισβητούνται», αναφέρει η απάντησή του.

Και προσθέτει: «Η απόφαση της ενάγουσας να περιμένει πάνω από δύο δεκαετίες για να καταθέσει την αγωγή της έχει βλάψει τον εναγόμενο, καθώς έχει χάσει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί πλήρως και δίκαια τον εαυτό του στην παρούσα αγωγή. Για παράδειγμα, ορισμένα ή όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που διαφορετικά θα ήταν διαθέσιμα εάν η αγωγή είχε ασκηθεί αμέσως, ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα, να έχουν χαθεί ή να έχουν διακυβευθεί».
Η απάντηση του Combs επιχειρεί επίσης να καταρρίψει την αγωγή από άλλη οπτική γωνία, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να αποκλειστεί επειδή ο νόμος περί θυμάτων βίας λόγω φύλου (GMVA) βάσει του οποίου ασκήθηκε είναι «αντισυνταγματικός».

«Αν επιτραπεί η συνέχιση αυτής της αγωγής, παραβιάζονται τα δικαιώματα του εναγομένου βάσει του Συντάγματος των ΗΠΑ και του Συντάγματος της Πολιτείας της Νέας Υόρκης», αναφέρεται.

Ο Combs έχει πρόσφατα ενισχύσει τη νομική του ομάδα με νέους δικηγόρους, σύμφωνα με το Rolling Stone.

Ο Diddy έκανε ένα tweet που αρνήθηκε την κατηγορία τον Δεκέμβριο και είπε ότι όλοι οι ισχυρισμοί που διατυπώνονται εναντίον του είναι από ανθρώπους που «ψάχνουν για μια γρήγορη πληρωμή».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Κορινθία: Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο 45χρονος παλαιοχριστιανός - «Είμαι ανάπηρος, χάρη τους κάνω που δουλεύω»

Ναταλία Λιονάκη: Πού βρίσκεται σήμερα - Νέες πληροφορίες για τη ζωή της ως μοναχή

ΣΥΡΙΖΑ: Απέσυρε προφορικά επιστολή και ερωτηματολόγιο ο Κασσελάκης και τα... επανέφερε γραπτά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης