Survivor - Ασημίνα σε Τζέιμς: Αν λες ότι ήρθες για να αγωνιστείς, έχεις έρθει λάθος μήνα, έχουν φύγει οι αδύναμοι παίκτες

Survivor - Ασημίνα σε Τζέιμς: Αν λες ότι ήρθες για να αγωνιστείς, έχεις έρθει λάθος μήνα, έχουν φύγει οι αδύναμοι παίκτες

Η κόντρα μεταξύ του Τζέιμς και της Ασημίνας συνεχίζεται, με τη Σταυρούλα να υπερασπίζεται τον συμπαίκτη της

survivor__9_
Έντονη διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Τζέιμς Καφετζή και την Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τις ατάκες του παίκτη στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor.

Μία δήλωσή του για τη ζωή της παίκτριας έξω από το παιχνίδι, ενόχλησε την αθλήτρια, η οποία στο αποψινό επεισόδιο φρόντισε να εκφράσει την ενόχλησή της.

Λίγο πριν το αποψινό αγώνισμα, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής αρνούνταν ότι έχει πει κάτι τέτοιο στην Ασημίνα, εκείνη τόνισε: «Δυστυχώς για σένα, υπάρχουν κάμερες. Ειπώθηκαν πολύ βαριές κατηγορίες από τον Τζέιμς και αφορούσαν στο ότι στην έξω ζωή μου δεν περνάω και πολύ καλά, γι' αυτό και ήρθα 3η φορά στο παιχνίδι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cz9aidpadund)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό προσβάλλει όλα τα παιδιά, γιατί καθένας εδώ έχει έρθει για έναν στόχο. Βρίσκεσαι σε λάθος παιχνίδι κατά τη γνώμη μου. Αν λες ότι ήρθες για να αγωνιστείς, έχεις έρθει λάθος μήνα, έχουν φύγει οι αδύναμοι παίκτες. Και απ' ό,τι φαίνεται, δεν θα μείνεις όσο περίμενες».

Τέλος, με έντονο ύφος του είπε πως εφόσον είναι ένας παίκτης πιο αδύναμος από την ίδια, δεν δικαιούται να μιλάει για εκείνη.

«Κατέκρινε εμένα χθες ατομικά για την αγωνιστικότητά μου. Αν ήσουν ένας παίκτης όπως ο Φάνης αγωνιστικά, μπορούσες να μου πεις ό,τι θες για αυτό το θέμα. Που και πάλι δεν τον αφορά και τόσο. Αν είσαι ένας παίκτης κάτω από μένα, δεν σου επιτρέπω να μιλήσεις ούτε για την έξω ζωή μου, ούτε για την αγωνιστικότητά μου», τόνισε.

Αφού ξεκαθάρισε τη θέση του ο Τζέιμς Καφετζής, αρνούμενος ότι εκείνος ξεκίνησε την κουβέντα αυτή, η Σταυρούλα Χρυσαειδή φρόντισε να τον υποστηρίξει, λέγοντας: «Από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει. Ο Τζέιμς δεν είπε τίποτα για την έξω ζωή της Ασημίνας, δεν το ανέφερε καν πρώτος».

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Ήταν άστοχο το σχόλιο της Ασημίνας. Το καλό είναι ότι υπάρχουν κάμερες και τα έχουν γράψει όλα».


Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξε η πλατφόρμα εγγραφής για την επιστολική ψήφο - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εκλογείς εντός και εκτός Ελλάδας

Έρευνα και για το ενδεχόμενο της αιμομιξίας στην οικογένεια των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία

Δείτε πώς είναι σήμερα στα 83 του χρόνια ο Τσακ Νόρις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης