Άλεκ Μπάλντουιν: Γιόρτασε 13 χρόνια γνωριμίας με τη σύζυγό του - Είμαι πιο ευγνώμων για σένα από οτιδήποτε άλλο, γράφει

Άλεκ Μπάλντουιν: Γιόρτασε 13 χρόνια γνωριμίας με τη σύζυγό του - Είμαι πιο ευγνώμων για σένα από οτιδήποτε άλλο, γράφει

Το ζευγάρι έκανε αναρτήσεις στο Instagram για το σημαντικό ορόσημο

baldwin
Ο Άλεκ Μπάλντουιν γιόρτασε τα 13 χρόνια γνωριμίας με τη σύζυγό του, Χιλάρια, με μια ανάρτηση στο Instagram του την Κυριακή.

Ο 65χρονος ηθοποιός μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο του ζευγαριού από την ημέρα του γάμου τους και έγραψε: «18 Φεβρουαρίου 2011. Τα πράγματα επρόκειτο να αλλάξουν με μεγάλο τρόπο. Ο @bocartist και εγώ περιπλανιόμαστε στο Irving Place. Και ποιον βρίσκω εκεί; Είμαι πιο ευγνώμων για σένα από οτιδήποτε άλλο...».

Στη φωτογραφία, το ζευγάρι φαίνεται να χαμογελάει καθώς στέκεται στη μέση του διαδρόμου σε μια εκκλησία τη σημαντική μέρα.

Δείτε την ανάρτηση

Η Χιλάρια, από την πλευρά της, σχολίασε κάτω από την ανάρτηση με μια σειρά από emojis καρδιάς. Αργότερα, γιόρτασε την ξεχωριστή ημέρα με μια ανάρτηση στον δικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η εικόνα έδειχνε τη δασκάλα της γιόγκα να ποζάρει σε έναν καθρέφτη με τη μεγαλύτερη κόρη της Κάρμεν και έγραψε: «Βραδιά ραντεβού με το πρώτο μου μωρό... έκανε το μακιγιάζ και των δύο μας. Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν και πόσο καταπληκτικό είναι να εμπνέεσαι από αυτά. Κάρμεν, είσαι μια τόσο ξεχωριστή ψυχή... όπως ακριβώς και τα αδέρφια σου... όλα μοναδικά και εξίσου απίστευτα. Σε γνώρισα σήμερα, πριν από 13 χρόνια, Άλεξ... τι ταξίδι κάναμε... ΥΓ. edit από την Κάρμεν και εμένα εδώ για τις ευχές γενεθλίων που διαβάζουμε στα σχόλια: Δεν είναι τα γενέθλιά της... είναι η μέρα που γνώρισα τον Άλεκ. Σας αγαπώ όλους».


Κλείσιμο
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 30 Ιουνίου του 2012 και στη συνέχεια απέκτησαν μαζί επτά παιδιά: την Κάρμεν, 10 ετών, τον Ραφαέλ, 8 ετών, τον Λεονάρντο, 7 ετών, τον Ρομέο, 5 ετών, τον Εδουάρδο, 3 ετών, τη Λουσία, 2 ετών και την Ιλάρια, 1 έτους.

Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξε η πλατφόρμα εγγραφής για την επιστολική ψήφο - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εκλογείς εντός και εκτός Ελλάδας

Έρευνα και για το ενδεχόμενο της αιμομιξίας στην οικογένεια των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία

Δείτε πώς είναι σήμερα στα 83 του χρόνια ο Τσακ Νόρις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης