Η Μελίνα Νικολαΐδη να τιμάει συχνά τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή, στα κέντρα όπου τραγουδάει, αλλά πηγαίνει να διασκεδάσει και με άλλους καλλιτέχνες.
Η 20χρονη επέλεξε για πρόσφατη έξοδό της, το νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Νίκος Οικονομόπουλος. Η Μελίνα Νικολαΐδη πήγε στο νυχτερινό μαγαζί με ένα μίνι μαύρο φόρεμα που είχε μια ασημένια λεπτομέρεια στο ένα στήθος της.
Το σύνολο ολοκλήρωσε με μαύρο καλσόν και επίσης μαύρες γόβες. Η Μελίνα Νικολαΐδη στάθηκε μπροστά από τους φωτογράφους που βρίσκονταν εκεί και τους πόζαρε χαμογελαστή.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η τραγουδίστρια έγραψε: «Αυτή η αγάπη ήρθε πριν 20 χρόνια στη ζωή μου και την έλουσε με φως! Χαρούμενα γενέθλια αιώνια αγάπη μου».
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.