Δανάη Παππά: Έχω σκεφτεί το επόμενο βήμα στη σχέση μου

Δανάη Παππά: Έχω σκεφτεί το επόμενο βήμα στη σχέση μου

«Ο σύντροφός μου είναι πολύ αυστηρός κριτής και μου αρέσει πάρα πολύ αυτό» δήλωσε η ηθοποιός

lazaris_001
Η Δανάη Παππά μίλησε για τον σύντροφο της, Λάμπρο Λάζαρη, και το ενδεχόμενο να προχωρήσει η σχέση τους στο επόμενο βήμα.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου.

Αρχικά, για τη σχέση της ανέφερε: «Ο σύντροφός μου είναι πολύ αυστηρός κριτής και μου αρέσει πάρα πολύ αυτό, γιατί πολλές φορές γύρω επειδή μας αγαπάνε πάρα πολύ μας χαϊδεύουν λίγο τα αυτιά και αυτό κάποες φορές δεν είναι κακό. Οπότε μου αρέσει που είναι εκεί πέρα και λέει: "Αυτό για να το δούμε", "για δες αυτό", και τα πετυχαίνει αυτά που λέει. Έχω σκεφτεί το επόμενο βήμα. Βλέπεις τι κατάσταση επικρατεί, αλλά δεν ξέρεις και ποτέ τι μπορεί να γίνει, άμα το σκεφτούμε, άμα γίνει, όλα καλά. Τώρα είμαστε τέλεια».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz5n4xt7eagx)

Επίσης, αναφορικά με τη δημοσιότητα στην προσωπική της ζωή σχολίασε: «Στην αρχή κάπως με ενοχλούσε όταν ήταν η σχέση μας ήταν φρέσκια. Αλλά έχω καταλάβει ότι είναι μέρος της δουλειάς, όλο αυτό, οπότε δεν μπορώ να το αρνηθώ και ούτε να είμαι σκληρή με τους ανθρώπους γιατί τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν. Από την άλλη δεν θέλω να παρεμβαίνουν σε πράγματα και να με κάνουν να νιώθω άβολα. Όταν σέβεσαι την ιδιωτικότητά μου, θα σεβαστώ και εγώ τη δικιά σου, και πάνω από όλα τη δουλειά μας που αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Συγχρόνως, για θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί σημείωσε: «Είναι τόσο μεγάλη η τιμή που νιώθω. Ήταν όνειρο να συνεργαστώ με τους Ρέππα-Παπαθανασίου. Είναι η πρώτη μου θεατρική δουλειά και ακόμα το συνειδητοποιώ με τον καιρό».

Τέλος, για το εάν θα παρουσίαζε μία εκπομπή, η Δανάη Παππά είπε: «Είμαι ανοιχτή σε όλες τις τηλεοπτικές προτάσεις. Την αγαπώ την τηλεόραση».

Ειδήσεις σήμερα:

Τα πρώτα ραβασάκια για φορολογούμενους με έσοδα κάτω από €10.000 και έξοδα έως €300.000 - Πώς τους έπιασαν

Η πρώτη κοινή ανακοίνωση Σπύρου και Δέσποινας Καρνέση για το φονικό στη Γλυφάδα: Σεβαστείτε το πένθος μας

Μητέρα η νεκρή από τους πυροβολισμούς στην παρέλαση στο Κάνσας, 9 παιδιά στους τραυματίες - Δραματικά βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης