Η Ζόζεφιν μίλησε για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.
Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «2night Show» και είπε σχετικά με αυτό: «Έχει ανέβει πάρα πολύ το επίπεδο της Eurovision. Φλερτάρω κάθε χρόνο. Συζητάμε κάθε χρόνο για το αν θα πάω, απλά δεν έχει έρθει ακόμη η στιγμή. Θέλω να είναι το χιτ της σεζόν, να είναι πολύ δυνατό τραγούδι και η ομάδα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz5h48oz05sx)
Στη συνέχεια, η Ζόζεφιν τόνισε ότι: «Δεν θέλω απλά να πάω, θέλω να πάω και να σκίσουμε. Όταν κάτι είναι καλό, το αναγνωρίζουν όλοι. Όταν βλέπουμε κάτι και σε αγγίζει, η ενέργεια δεν κρύβεται. Θέλω να πάω αλλά πιστεύω ότι όλα θα γίνουν στη σωστή στιγμή και όταν είμαι έτοιμη».
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.